Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

KBalázs

http://www.thingiverse.com/thing:18479&" TARGET=_fnew>;Itt vannak békák;
;vagy erre keresve: &"frog&"

000000000

Kösz, Vernyul mondta, hogy &"etelonbéka&", vagyis a nyomtatás  (most még PLA-val próbálnám)
;de rosszabb a helyzet, mert a linken látszik, hogy pirosszemű.....
;vagyis újabb függőség: a kertbe mindenféle (békát/manót stb...)
;
;na ez már sok lesz nekem is, pedig amennyire ismertek, a kivások határozták meg az életemet...   :)

000000000

rbbhbyvfs

Elöbb etalon kocka, aztán jöhet a béka...
;Csak, hogy sikerélmény is legyen :)
;Én pl, már tudok kockulni, de az etalonbéka még nem megy...

000000000

na jó.  
;vernyul mondta Debrecenben az &"etalonbéka&" definiciót...
;nem akartam én, de megfertőztetek...  
;mostmár tudom, hogy nem élhetek 3D békakocka nélkül
;látom, hogy szép dolgokat készítettél...
;én, mint gépgyártástechnologus, az egész életemben FORGÁCSOLÁStechnologiával foglalkoztam. Most itt van egy lehetőség, hogy a szálból (forgács) csináljunk  VISSZA tárgyat...   :)
;(mire leírtam, látom, hogy hülyén hangzik)

000000000

fileformátum? letölthető?

000000000

A MachLab programot használja valaki?

000000000

X3D File Format VRMLK encoding mit jelent?

KBalázs

&"Thing Files&" fül alatt ott az STL fájl. Ezen az oldalon minden letölthető, erről szól.

000000000

s7manbs8

Nem is annyira, csak lefelé nem ilyen sorrendben jött a szál lehet. :)

000000000

*.3ds, *.ply, *.stl, *.obj, *.gojb, *.off,m *.ptx, *.vmi, *.bre, *.dae, *.ctm, *.pts, *.apts, *.xyz. *.gts, *.pdb, *.yri, *.asc, *.x3d, *.x3dv, *.wrl

KBalázs

Az összes oldalon [#wow3] amit belinkeltem.

000000000

jó, na. nem látom, nincs itt, mit linkeltél  :)

s7manbs8

Nekem is meg kéne piszkálni a termisztort amit keri küldött, a panellel összekötni meg fűtőszállal, hogy működik e valahogy a melegítés. A 3d nyomtatónak szánt gépet is csinálgatom lassacskán, a mozgatás már lassan menni fog.