Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

rbbhbyvfs

Nincs valakinek kéznél fűtőpatronja?
;Esetleg 8mm átmérőjű?
;
;Vastag falú tárgyakat szépen tudok már nyomtatni, de a vékonyabbal gondok vannak, ha nem hűtöm.
;Ha meg hűtöm, akkor nem elég a fej fűtése, most egy 5.6ohmos ellenállás van benne, ami 25W-ot jelent, míg egy patron 40-et tud.
;Vagy le kellene hőszigetelni, de mivel?

Devecz Miklós

Szia,
;Nekem van 6mm átmérőjű, 600 Ft + posta.
;12V 40W.

rbbhbyvfs

Válaszoltam és köszönöm !

Devecz Miklós

Szalai György

0bn8uxmw

A fej szigetelésére leggyorsabb megoldás ha két rétegben becsavarod a fűtőblokkot kapton szalaggal.

Jordan Gabor

Hello,
;Stepcraft nyomtatófejet ismeritek? Mi a véleményetek róla?
;http://www.sorotec.de/shop/index.php/cat/c379_3D-Printing-3D-Printing.html
;
;Kösz,
;JG

NickE

Ez a litván tranzakció hihetetlen. Péntek este rendeltem, 31-én szombaton feladta a szálat Vilniusban és ma reggel hozta a postás :)
;Még most sem bírom felfogni, ez hogyan lehetséges, ráadásul 220km-re lakom Budapesttől. Ez különjárattal jött? :D
;
;Bélyegek alapján 12,3 Litast fizetett, amit a xe.com szerint 1081Ft, tehát sokkal a litván posta sokkal olcsóbb, mint a magyar.

0bn8uxmw

Szia,
;
;Nem ismerem a fejet de Klavio kisérletezett vele és árulják is: http://www.webaruhaz.klavio.hu/index.php?id=t2cnch01_aruhaz_kulcs&p=termeklap&tkod=1458&" TARGET=_fnew>;SC 3D nyomtató készlet;
;
;Ennyi pénzért biztosan jó de ötöd áron megúszod a dolgot ha CNC-re akarsz rakni egy fejet.

rbbhbyvfs

WOW és ha még a szál is frankó ... :)
;

0bn8uxmw

Kíváncsi lennék, hogy milyen a szál, mikor tudod majd kipróbálni?
;

rbbhbyvfs

Nekem meg megjött ma az E3D v6 ...
;Egyenlőre félre rakom, mint etalon, megpróbálom a maximumot kihozni a lengyel fejből.
;Végül is megoldódott a beragadás és a szál elakadás problémája, már csak a hűtéssel kell egy kicsit variálni....

NickE

Néhány napon belül ki fogom próbálni, majd írok.

000000000

Nekem is megjött az e3d v6 ! Talán a pla is megjön a Herztől a nap folyamán!  Estére jöhetnek az első próbanyomtatások!

NickE

Ma kipróbáltam. Nagyjából ugyanaz a minőség, mint a Herz ABS szála, nem vettem észre lényeges különbséget a 2 szál közt.