Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

PSoft

Ez csak amolyan...látványpékség! :)

TBS-TEAM

Célirányos hűtés nem ventillátoros [#eplus2]
5.50-nél

József

keri

Na igen, ez volt az amit nem linkeltem mert eléggé kamu.
A sarkokon elég lágyan lassít, szóval ha megy is 800-al legfeljebb a hosszabb oldalak közepén éri el, a hangjából ítélve, úgy meg azért nem olyan nagy kunszt mechanikát építeni erre.
Akkor jó ha kopok a csapágy a sarkokon [#vigyor]

TBS-TEAM

[#conf]
[#conf]
[#conf]
[#conf]
[#conf]
[#conf]

[#conf]
[#conf]
József

keri

Mit nem értesz?[#nemtudom]
Ez a gép csak számokban gyors, de nem tud rendes gyorsulást, ide hallom a hangján, hogy a szakaszon végig egyenletes gyorsít, majd lassít.

keri

Vagy hogy egy örök klasszikust idézzek, az egységugrás teszten megbukna [#rolleyes]

PSoft

Mint a hülye autós...
Azért tapossa a gázt, hogy utána tudjon egy jót fékezni. [#nyes]

TBS-TEAM

Én nem a Star Wars világában élek ahol egy pillanat alatt fénysebességből kilépnek és már ott állnak egy ponton.

Az én a földön élek itt mindennek kell idő bármilyen sebesség elérésére és fordítva. [#rinya]
József

Rabb Ferenc

Pedig ott élünk. Engem reggel ez várt a szomszéd szobában. Az ufók már a spájzban vannak...

Az unokámnak pedig rövidesen szülinapja lesz.

TBS-TEAM

Szuper lett biztos örülni fog neki [#law]
József

keri

Hogyne, nekem is jó a max 60mm/s, de ha már a gyorsaságról beszélünk akkor 800mm/s sebességet szerintem még az én gépem is tudna, csak mi értelme van ha a 200mm kell hogy elérje [#nemtudom]

A gyorsulás meghatározó egy 3D nyomtató sebességében, nem a végsebesség, mert a kitöltésnél sok irányváltással simán nem gyorsul fel.
Nem véletlenül hosszú egyenesekből álló alakzattal demonstrált.

PSoft

Jó lett! [#eljen]

Gondolom, most meg, targoncát kell nyomizni, hogy...mozgatható legyen a cucc. :)

TBS-TEAM

A video lényege, hogy elérte a kitüzött sebességet és még elfogadható nyomat is készűlt. Nem a gyorsulás volt a lényeg csak te akadtál fenn rajta.
[#law]
József

Rabb Ferenc

[#1068@PSoft] és [#3344@TBS-TEAM], köszönöm a dicsérő szavaitokat! [#worship] Másfél év után előkotortam a mechanikusan szinte teljesen átépített nyomigát, letisztogattam és egy kicsit rendbe is raktam. Aztán elkezdtem barátkozni vele és a félezer beállítási variációval.

Egyelőre itt tartok, még nem igazán szép, még nem igazán jó - de az enyém!

000000000

Amit adtam múltkori molekula szorító gép látom jól működik máv raklap tesztekkel![#vigyor]