Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

keri

Normál esetben így is van.
Itt a srácnak viszont valami spéci fej meg hűtés van, amit erre a célra vadászott. Valamelyik videójában tesztelte is az extrudálás sebességét, szóval itt több tényezős ez a nagy sebesség.

keri

Valami 280fokon nyomtatja a PLA-t [#nyes]

Egyébként csak azért raktam be, mert azon ment a szenvedés hogy milyen mozgatási rendszer, direkt v. bowdenes a jobb, stb. Igazság szerint amivel az ember normál esetben nyomtat, teljesen mindegy [#vigyor]

keri

Kerekítsd le.
Lekerekítéssel minden sokkal profibbnak tűnik [#nyes]

PSoft

Itt is látszik, hogy folyik az a filament rendesen...
A másik videón meg, a..."hudefasza" gépét mutogatja közelebbről.
No de...
Minek is a karbon oda az "X" lin sín alá?
Há' mee' olyan jól hangzó, menő, hogy "karbonhidas". [#nyes]

szf

Nem én rajzoltam. Sajnos én meg nem tudom hogy kell. Szerettem volna, ha egy kicsit laposabb, kúpos stb

TBS-TEAM

Elkészűlt ez a csigabiga vagy mi a manó ? [#law]
József

szf

Olyan vagy mint a lányom az is pont most kérdezte meg[#taps]
Majd reggelre lesz meg

TBS-TEAM

Husszú szülésnek nézünk elébe [#law]
József

PSoft

A tuti faxa fej. [#vigyor]

PSoft

Nyugi, már a tolófájások időszaka lehet! [#nyes]

szf

Ne is mond 3db kell. Még a színe is meg vannak adva. Gondoltam szedek nekik a kertből de nem arattam sikert.

TBS-TEAM

3 nyúl az 3 golyóbis (Ludas Matyi) [#kacsint]
József

svejk

Pedig képben van egy  lin. motoros X-Y mechanika.
Lehet ki is lehetett volna próbálni.

keri

Azért mert könnyű, erős, és a sín méretének csökkentésével könnyített, így már nem önhordó.
Egy ilyen karbon cső nem vészesen drága a kínaiaktól.
Modellezéshez nem is nagyon használunk már mást.

keri

Majd tölts fel videót [#vigyor]

Szerintem ha gyors műanyag nyomtatást akarunk akkor nem ez a jó irány.

Simán a fénymásolók/lézernyomtatók elvén kellene nyomtatni rétegről, rétegre, és akkor pár másodperc lenne egy réteg, minden izmozás nélkül is.