Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

Szalai György

Kialvatlanságomban egy kérdés gyötört az éjjel.
Ezek a műanyagok kb. hány százalékot zsugorodnak, mire folyósból visszahűlnek gyerekáték hőmérsékletűre?
Ezt a méretváltozást kezeli a szoftver, vagy megkárosul a gyerek, mert kisebb játék jut neki? [#vigyor2]

TBS-TEAM

Erre a bő 20 évvel ezelőtti eset jutott eszembe:
Arra léptem be a lakásba, hogy a két fiam vitatkozott az utolsó turórudin ki egye meg.
A párom a plafonon. [#eplus2]
Elkértem a turórudit és megettem.
Csend lett.
Soha többet nem vitatkozatak ha valamit el kellett felezni. [#nevetes1]
József

dtb

Egy kis segítséget kérnék, hátha valaki már találkozott az általam keresett eszközzel... Évekkel korábban, még tv-néző koromban láttam egy "újítást", hogy a fűmagot sűrített levegővel "lőtték" be a földbe... Na, valami ilyen kütyü prototípusát kerestem, de nem jártam sikerrel. (Ebből következik, hogy a hagyományos "ültetés" első körben nem járt túl fényes eredménnyel...) ...szóval, esetleg valaki nem találkozott ilyen elkészíthető eszközzel?

Szalai György

[#eljen]
Na, ezt eljátszom az unokáimmal. [#vigyor2]

PSoft

Két fiúval...könnyű!
No de, két lánnyal? [#nyes]

TBS-TEAM

3 fiú lett a végeredmény [#eplus2][#eplus2][#eplus2]
József

PSoft

Nálam, maradt a 2:0 [#law]

TBS-TEAM

Nem voltál vakmerő 19-re lapot húzni [#law][#nevetes1]
József

keri

Kolléga volt a bátor...3 fiú után 2 ikerfiú [#vigyor]

PSoft

Sok mindenre emlékszem még, de hogy közben...huszonegyeztünk volna??? [#nemtudom] [#fejvakaras]

Rabb Ferenc

TBS-TEAM

400 felett is van sebesség [#nevetes1]

József

PSoft

Ilyen össze-vissza lyukasat, én...fele sebességgel is tudok csinálni. [#nevetes1]

Rabb Ferenc

Van, de a végeredmény nem túl fényes... Megfelelő tervezéssel és kivitelezéssel a gép elkészíthető, de mit szól mindehhez a filament? Hogyan hűl le a kinyomott szál néhány század másodperc alatt 250-280 fokról a szilárd állapotig amire a következő réteg rátehető? [#nemtudom]

TBS-TEAM

20 precnél már sikeresek a beállítások [#eplus2]
József