Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

PSoft

Csak nem! [#wow1] [#nemtudom]

PSoft

Végig full hűtéssel nyomtatok(PLA)...
Azon oknál fogva, hogy még(mindig) nem cseréltem ki a hűtőventilátorok döglött FET-jét. :)
A második sortól, az asztalfűtést is kikapcsolom...
0,1 vagy 0,15 a kezdő réteg...
Nincs "elefántláb" problémám.

keri

Olyan vagy mint a cserebogár.
Márpedig ez az állat röpképtelen [#vigyor]
Nem szabadna működnie úgy ahogy te csinálod, döntsd el hogy nekem hiszel, vagy inkább a saját szemednek [#nyes]

PSoft

Hiszek én mindenkinek!
Vagy...mégse??? [#nemtudom]
(a nem kívánt részek saját szájíz szerint törlendők) [#nyes]

robroy007

igen -0,3 ennyivel kellene az első rétegnek kisebbnek lennie vízszintes irányban

ma talán sikerül kipróbálni az idea makert hátha más lesz az eredmény

a kezdő nyomat vastagsága 0,3 mm ami teljesen összhangban van a papírlappal és a 0,24mm-es kezdő layer magassággal (a többit meg ráfogjuk a mérési pontatlanságra [#nyes])

cy3rt06r

Csak két új nyomtatás a flying extruderrel : két ilyen fésű a
lány unokáknak és egy szobor "eric-gill-ecstasy-1910".

RJancsi

Méghogy röpképtelen a cserebogár! [#wow2] Akkor még nem motoroztál csendes nyári estéken, amikor a "semmiből" felbukkan egy Huey helikopterre emlékeztető szárnyas lény kötelék és úgy telibever, hogy majdnem agyrázkódást kapsz tőle. De legalábbis a frászt hozza rád. [#nyes] Pedig csak a cserebogarak rajzottak ki.
A rosszvasbogár még rosszabb, de az szerencsére ritkább.

szf

Szupi.
Fésü nekem is kell.
Stl?
Köszönöm

VighLajos

Én nem, de az öcsém motorozott.
Rémálmai között volt a becsapódó bogár...
Puskagolyó, ami ellen csak a zárt öltözet véd meg.

keri

Ezt nem én mondtam. Tudósok állapították meg. Gyerek koromban ezen röhögött mindenki, hogy a tudósok megállapították hogy röpképtelen, csak erről a cserebogár nem tudott. [#vigyor]

keri

Mondjuk nekem rendes sisakom van, arról csak lemosni nehéz [#nyes]
Találtam én már el verebet is 100 felett. Nincs igazán gond ezzel, csak meglepő. Beöltözve persze.

ebalint

RJancsi

Nekem is. És még nyáron is sálat hordok, mert egyszer nyakonvágott valami repülő izé és úgy körbehasította a bőrőm mintha el akarták volna vágni a torkomat. A legdurvább az volt amikor a résnyire nyitott plexi alatt sikerült egy darázsnak berepülni a bukómba. Máig nem tudom hogy sikerült borulás nélkül megállnom.

cy3rt06r

000000000

Sziasztok,

Elvetemült 5let jutott az eszembe.
Létezik 4 tengelyes nyomtató ?
Egy hengerre szeretnék nyomtatni és azt a hengert egy tokmányba fognám be és az forgatná körbe a hengert.
Létezik ilyen cucc, de legfőképpen program ami ilyenre tud szeletelni ?