Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

morvfer7

A román stopposoktól vetted az út szélén? [#kacsint]

xhadp99yn

Szia
Érdeklődnék mi az amit rá kensz?

szf

szf

Látom egyre jobbak lesznek. Még a végén galvánüzem lesz faludba.
Horganyzott kacatok is lesznek?

cy3rt06r

Nagyon jó ,de nem környezetkímélő az eljárás főleg otthon.[#eljen]

PSoft

Te...tudsz valamit! [#vigyor2]
0,2-es a fúvóka, 0,1 a réteg.

cy3rt06r

Én pedig elővettem a Vaterán évekkel ezelőtt vásárolt kedvenc miniatűr bronz plakettemet . Sakkozók az 1800 -as évek végéről ,neves plakettkészítő szobrász munkája.
Kimartam különböző fákba pl.egész sötét és kemény amerikai dió és most 3d nyomtatás.

PSoft

Idéz...de nem környezetkímélő az eljárás főleg otthon.

Van ennek egy "konyhaasztalra(is) való" eljárása, ami ugyanúgy működik, mint a "brutál savas".
Semmivel nem környezetpusztítóbb, mint mikor a kedves feleséged elteszi a télire való ecetes uborkát. [#kacsint]

Épp azt a "technikát" linkelte lentebb pár napja [#1640@vjanos].

ebalint

ebalint

keri

Valaki tudja mi a fene van a Thingiverse-el?
Feltöltöttem egy modellt és nem jelenik meg, csak a régi oldalon, meg a statisztika is hülyeségeket mutat.
Egyik régebbi modellt meg sem tudom nyitni.
Pedig lehet át kéne költözni ha ez ennyire vacak lett.

PSoft

...

gabi

Szia
Irigykedve nézem mindig a nyomtatott dolgaid, mint ezt is,
szép munka . Minden elismerésem! [#worship]

PSoft

Köszönöm. [#wave]

ebalint