Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Kedves Kollégák!

2026.04.18-án szombaton ismét megrendezésre kerül a debreceni Hobby CNC találkozó.
Egy kis nosztalgia, múltidézés, tudás megosztás, és minden ami szokásos volt eddig is a találkozókon.
A változatlanul a korábbi találkozók helyszíne lesz ismét az otthona a rendezvénynek.
Debreceni Képző Központ Nonprofit Kft.
Debrecen Budai Ézsaiás 8/A

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

keri

Valahogy nem mozgatja meg a fantáziám egy szilikon ánusz [#zavart2][#bee1]

Revolver vagy más fajta fúvóka cserélőn már én is gondolkodtam.
Igazából két fúvóka elég, és inkább az anyagcserélő ami hasznos.

PSoft

Kicsit vacilláltam mire is gondolhatsz, de itt a második mondatod...egyértelművé tette.[#vigyor2]

IdézKalandos életem során több olyan filmet is láttam ahol a tágítható lyukméretre mutattak példákat.
Sajnos szűkíthetőre nem.

Innen már, nem volt nehéz összerakni a vízionált képet.[#nevetes1]

frkdv6dyr

Ez nem az én alap ötletem [#eplus2] de tetszik a kommented, pláne az utánna következő reakció.

iv43r83d

Sziasztok! Napokkal ezelőtt is ezzel a problémával szenvedtem.
A panel ARDUINO MEGA 2560R3 RAMPS 1.4 DRV 8825 150x150 négyzetet megrajzolta pontosan de kört nem.Találkoztatok már ilyennel? Vagy dobjam el a panelokat és vegyek újat?

PSoft

Ez meg, a legkisebb unokámnak készült.[#puszis]

szf

cy3rt06r

Ez pedig a 4 éves lány unokám kívánságára készült az éjjel.
Még nincs teljesen lepucolva de így is tetszett reggel.

szf

keri

Ez mi?
Kézzel lerajzoltad, majd lefotóztad homályosan, ahelyett hogy az eredeti hibát mutatnád meg? [#vigyor]
Vagy ha a gép rajzolta, akkor szerintem lötyög a ceruza a helyén [#nyes]

iv43r83d

Szia! Ezt sajnos a gép rajzolta![#nemtudom]

vjanos

Nem lehet túl ijedős... :)
[#eljen]

keri

Akkor az van amit mondtam.
Jó kis kotyogós a mechanika, lehet a csapágyak is szorulnak a szíj meg rugalmas, ezért ilyen bizonytalan a vonalvezetés.

A motor, és meghajtónak ehhez semmi köze.

keri

Sárkányt kis sárkánynak? [#rolleyes][#vigyor]

keri

...aztán még a ceruza befogás sem olyan egyértelmű, mert azt is nehéz megcsinálni hogy jó legyen. Oldalirányba nem lötyöghet, de fel le könnyen kell mozogni, különben ha erősen nyomja rá akkor sem egyenletesen megy a papíron.

Illetve még eszembe jutott, hogy akkor csinált ilyesmit, amikor az olcsó kínai szíj szálszakadásos lett és egyenetlenül kezdett nyúlni, de nekem csak egy helyen, nem mindenhol volt ilyen göcsörtös.

cy3rt06r

Ő ragaszkodott ehhez. Egy boszorkánynak , akármilyen kicsi kell , hogy legyen saját sárkánya.