Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Kedves Kollégák!

2026.04.18-án szombaton ismét megrendezésre kerül a debreceni Hobby CNC találkozó.
Egy kis nosztalgia, múltidézés, tudás megosztás, és minden ami szokásos volt eddig is a találkozókon.
A változatlanul a korábbi találkozók helyszíne lesz ismét az otthona a rendezvénynek.
Debreceni Képző Központ Nonprofit Kft.
Debrecen Budai Ézsaiás 8/A

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

guliver83

Igen át is írom :)

PSoft

Szilveszter éjszakai "fél" projekt...:)

A már "nagylány" [#puszis] unokám fürdőszoba polcára.
Ő kereste/választotta...
Azért "fél", mert a párját, a balosat még...ki kell nyomtatnom.[#vigyor2]

zip0ji0se

Megint kínlódtam a marlinnal és fordításnál mindig pirosra dobja LPC1768 FAILED. Mit hagyok ki a beállításokból és hol tudom meg csinálni. Az alaplap SKR V1.3.

BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok mindenkinek.

frkdv6dyr

Amit én használok:

Visual Studio Code + PlatformIO Win10 alatt.

Volt egy változata a github-on a forrásnak ami nekem se ment. Lehet azzal van a baj. Honnan vetted a foráást?

morvfer7

Szerintem ha nem akarsz folyamatosan szenvedni arduino témában, akkor soha ne akard a legfrissebb verziót.
Próbáld régebbi marlinnal és használd azt, majd mikor az új verzió kiforrta magát, akkor kell az újat feltenni, persze addigra már lesz megint egy még újabb, de ott is ugyanezt a szabályt kell követni.

szf

Ha tudsz egy jó forràst az engem is érdekel.

keri

Egyetértek. A legújabb nekem sem akart működni, visszaléptem eggyel az hibátlan.

szf

morvfer7

frkdv6dyr

feltettem a tárhelyre

https://cnctar.hobbycnc.hu/nyarfa/Marlin%20m%C5%B1k%C3%B6d%C5%91%20verzi%C3%B3/firmware.zip

Persze a beállításokat nézd át, mert az én gépemhez van kihegyezve [#nyes]

frkdv6dyr

Ja le is fordítottam mielőtt bemásoltam :) szóval tesztelve

szf

szf

guliver83

Tud esetleg valaki egy jó videót ahol bemutatják, hogy hogyan is kell egy ilyet csinálni?
Például erre a lapra mks sbase v1.3 marlin
[#taps][#eljen][#nyes]

frkdv6dyr

Mire van pontossan szükséged?

- alaplap csere
- firmware csere
- finom beállítások

Tudok segíteni ha kell, mert végig szo..am az egészet mire eljutottam oda, hogy mostanra van fent a nozzle cleaner is, és most lövöm össze egy ardunio uno-val, hogy a kabinfűtés is meglegyen.