Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Kedves Kollégák!

2026.04.18-án szombaton ismét megrendezésre kerül a debreceni Hobby CNC találkozó.
Egy kis nosztalgia, múltidézés, tudás megosztás, és minden ami szokásos volt eddig is a találkozókon.
A változatlanul a korábbi találkozók helyszíne lesz ismét az otthona a rendezvénynek.
Debreceni Képző Központ Nonprofit Kft.
Debrecen Budai Ézsaiás 8/A

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

szf

Nekem nem jó. Holnapután lehet másmilyen elrendezés kell. Vagy, ha foltos békát akarok? Mexhmixert tutoriált nézegetem de nem sikerül ahogy ott van.

xhadp99yn

Szia
Ha bele szolhatok én úgy csinálnám hogy az adott rétegnél meg állítanám a nyomtatást szálcsere azt folyt köv ha ez a megoldás jó esetleg ?

PSoft

Feri, kegyetlen "gyilkos" ám, Ő függőlegesen akarja hasítani a békáját.[#eplus2]
(mint mikor...fél disznót veszel a hentesnél)[#nyes]

szf

Nem jó! Függőleges színváltás kell!Dual fejem van.

szf

Ilyen mintát akarok....

szf

Ilyen dobozra....

PSoft

morvfer7

xhadp99yn

Hát ezt a békát máshogy kell de ezt nem montad [#nemtudom]
Ha jól tudom ez pl két stl fájlból van és repetierbe beálítod a két szint

xhadp99yn

szf

Én 2db Stl fájlt akarom létrehozni. Színe olyan lesz amilyet befűzők az extruderekbe.

szf

Ezt ismerem. Valószínűleg kicsi a gépem a meshmixer - hez.

xt79ipd3

"12V üzemel a gépem és csak 24V ventim volt így tettem egy DC-DC feszültség növelőt a ventillátor kimenetére és ez miatt nem tudom szabályozni a ventillátor fordulatszámát."

Nekem pont fordított a dolog, csak a végeredmény ugyanaz: 24V-os a gépem és 12V-os ventilátort szeretnék használni tárgyhűtőnek. DC-DC konvertert alkalmaznék. Facebook csoportban írták korábban a bekötést.
Táp 24V +- a konverter +- bemenetre.
Ventilátor + a konverter + kimenetre.
Ventilátor - az alaplapi eredeti - -ra, mert ezt szaggatja a gép, így állít fordulatszámot.

Gyakorlatban csak a teljes fordulatszámon megy a ventilátorom, esetleg 98%-ig lehet csökkenteni, alatta megáll. Érzem, hogy pulzál, lüktet a kezemben, mégsem megy... Szerintetek mi a megoldás?

keri

A leírt bekötés jó.
De vannak ventillátorok aminek nem lehet szabályozni a fordulatát pwm el

xhadp99yn

Reggelt

elküldenéd a modelt azt rá nézek