Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Kedves Kollégák!

2026.04.18-án szombaton ismét megrendezésre kerül a debreceni Hobby CNC találkozó.
Egy kis nosztalgia, múltidézés, tudás megosztás, és minden ami szokásos volt eddig is a találkozókon.
A változatlanul a korábbi találkozók helyszíne lesz ismét az otthona a rendezvénynek.
Debreceni Képző Központ Nonprofit Kft.
Debrecen Budai Ézsaiás 8/A

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

Szalai György

Hát ez egyenes. Gyanúsan. Na mindegy.
Köszönöm.

guliver83

Lenne egy kérdésem
Tettem plusz egy ventillátort anyag hütésnak, lehetséges a túlhűtés és ez miatt nem tapad össze a réteg?

12V üzemel a gépem és csak 24V ventim volt így tettem egy DC-DC feszültség növelőt a ventillátor kimenetére és ez miatt nem tudom szabályozni a ventillátor fordulatszámát.

PSoft

Idézlehetséges a túlhűtés...

Szerintem, lehetséges a túlhűtés.
Ha nem tudod elektronikusan szabályozni a ventilátor fordulatát, akkor próbáld mechanikusan szabályozni a szállított levegőmennyiséget.
Próbára tegyél egy fojtást a szívó oldalra...takard le valamivel a szívó oldal egy részét.

keri

Az extrudálás nem vesz ki sok energiát arányaiban a fűrőblokk hőtehetetlenségéhez képest.

keri

Tedd 12V-ra. Ha túlhűt akkor elég a fele is.

zip0ji0se

Sziasztok!

Ha mindenki nyomizgat, gondoltam Én is.
Egy prémium filamentet próbáltam ki gyorsan reggel. A lányom szerint limitált szériás, de majd még kell neki egy kis utó kezelés. A beállítások egyelőre titkosak.

szf

Én egy segítőkész emberke vagyok, ha gondolod szívesen felülvizsgálom a kész terméket. [#eplus2]

PSoft

Pedig, nem is vannak ilyen színű filctollaim.[#nyes]

De talán, ez is segíthet valamennyit a vonalak nem ide-oda görbülésében.

xhadp99yn

Kellemes Ünnepeket

Nagy Attilától

köszönet érte

Cura magyarosítás

PSoft

Meg talán, a kellően -és a megfelelő helyre- irányított tárgyhűtés is.

szf

"Egyszínű" stl fájlt, hogy tudom "átszínezni"? Pld a békának függőlegesen egyik felét fehérrel a másikat feketével akarom kinyomtatni.

TBS-TEAM

Ez a parafa szigetelés kreatív és nagyon jó megoldás.
Gratulálok.
József

guliver83

Én is pont ezt akartam írni, hogy 2kg  benevezek ha arról van szó!

guliver83

Nem lehet úgy megoldani hogy ketévág aztán azt a felét átszinezni aztán vissza illeszteni?

kijy8hc3f

Üdv, kellemes  ünnepeket.
Látom pesti vagy igy talán érdekes lehet számodra, illetve bárkinek aki könnyen el tudja érni az ujpesti piacot. Csak csütortökön és pénteken árusitanak ebböl a termékből, kifogástalan árut, tényleg nagyon finom és meglepően olcsó áron Földszinten ha liftel mész a liftböl kilépve egyenesen az utolsó előtti sorig ott balra az utolsó asztal, szintén bal oldalon. HA többet veszel 3-4 kg,  kb 1200-1300 ft / kg.

Jenő