Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

PSoft

Jobb volt ezen túl lenni.:)

Ismerem magamat, úgy se nyugodtam volna, amíg...nem látom mit csinál.[#nyes]

ebalint

[#eljen]

Príma!

B.Zoltán

Nagyon jó![#eljen]

Szalai György

Leesett az állam. (Ja, nem politizálunk.)
Akkor hihetetlen és elképesztő, hogy még használt tojás újrahasznosításra is lehet CNC gépet alkalmazni.
Honnan gyűjtötted ezt a motívum kincset? Csak nem a kockás taxisokat készülsz szélvédőn tisztelni vele?
A tizennegyedik századi Horvát zászlóhoz gondolom nincs köze, sem a nagypajzsunk ball felső részéhez.
Valld be, hogy a megrendelő a Kockásfülű Nyúl.
Azt tudnám, hogy számoltad ki, hogy passzoljon az utolsó kockasor az elsőhöz. [#vigyor2]

PSoft

Nem hát, ez egy politika mentes fórum.[#kacsint]

IdézHonnan gyűjtötted ezt a motívum kincset?

Az inkscape programba épül be egy plugin formájában az EggBot nevű tojásfirkáló "alkalmazás".(remélem, jól írom)
Ennek az EggBot alkalmazásnak, van egy examples névre hallgató, -.svg kiterjesztésű fájlokkal telepakolt- telepített könyvtára.
Onnan a Kockásfülű Nyúl-ra hasonlító, tizennegyedik századi Horvát zászló minta.[#smile]

Ez esetben a megrendelő, én magam voltam...

Hogy hogyan passzol az utolsó kockasor az elsőhöz...nah, azt még nem tudom. -azt már nem volt hangulatom "kipekulálni" az este- [#smile]
Csak kb. kétharmadnyi kerületen/felületen lett kockásfülű a nyulam.
Biztos van, -kell hogy legyen- valami beállítás, amitől majd önmagával, és alakhelyesen záródik az amúgy úgy megrajzolt mintasor...

Elsőre csak, ennyire futotta tőlem, de...
Odébb még a Húsvét.[#vigyor2]

xhadp99yn

szia bocsi ment két privi

PSoft

Köszi, olvasom...írtam.

xhadp99yn

Sziasztok!
 Érdeklődnék ki milyen tápot használ a nyomtatójához?
és esetleg pc tápot lehet e használni próba kép vagy akár véglegesen is ?

xhadp99yn

vagy esetleg van egy autós töltőm 12v max 10A próba kép ?

keri

PC táp jó ha a 12V-os ágán tud 20Ampert, de szerintem nem érdemes vacakolni ilyenekkel. Kínai ipari táp olcsó és tökéletes ide.

RJancsi

Az autós töltőt nem próbálnám ki. Azokban mindig szokott lenni valami szabályzás ami az akku töltöttségétől függően csökkenti a töltőáramot. Nem kimondottan stabil tápegység, és nem is szempont, hogy szűrt egyenáramot adjon. Ráadásul névleges 12V feszültséget ad le, ami a töltés kezdetén akár 15V is lehet.

keri

Autós töltő nem alkalmas tápegységnek, nem stabil 12V a kimenete, és a 10Amper is kevés lesz.

xhadp99yn

Bocsánat rosszúl fejetem ki magam megint
Ma megyek a ramps 1.4 ért és azt szeretném ki próbálni 1 2 motorral sem fűtőtt asztal se fej csak a vezérlő meg 1 2 motor

keri

Akkor sem lesz stabilabb az akkutöltőd [#vigyor]

D.Laci