Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

keri

Próbának persze jó, de azért ilyennel én nem játszanék, ha nem csak én használom.
Inkább a rossz háztartási gépekről szoktam levágni a kábeleket, és félrerakom, mert hasznos tud lenni valóban, de kapni is lehet.
http://ledbutik.shop.hu/spd/SZERELES_014/Foldeletlen-dugvilla-FAMATEL-10A-250V-AC

B.Zoltán

Elsősorban próbára fogom használni, de légy nyugodt leteszteltem és mások kezébe nem fog kerülni.

A ragasztott kivitel erősebb, mint egy "gyári szerelhető kivitel", és ott is vannak AbS-ből készített változatok is, tehát gondolom nekem is jó lesz.
A falát is vastagabbra csináltam, egy nagy csavarhúzóval is több neki rugaszkodásra sikerült csak széttörni.
Ettől függetlenül nem gondolom, hogy most mindenki nyomtasson magának.

000000000

Műgyanta is jolfogja ezeket a nyomis müanyagokat ...[#eljen]

szf

Át lehet e állítani Marlinba és hol, hogy ne a nyomtatási időt írja ki hanem a kinyomtatott  %- os értéket?

000000000

ABS gyakorlatba van e más műanyag fajta ami magasabb hőfokon dolgoznak vele?
Fizikai védelemre Fej/fúvóka hö biztosíték kalkulálnám be de tudni kéne mi a max munka hőmérséklettel![#wilting]

RJancsi

Egy kis apróság. 4 cm magas, az extruder motor tengelyén álldogál ill. munka közben piruettezik. [#smile]

PSoft

Hurrá, működik...nálam is![#eljen]
(majd holnap megtelegráfozom, hogy mit balfaszkodtam...két napon át.[#nyes]

@morvfer7-nek is köszönöm az ide feltöltött anyagot, sokat segített.[#worship]
[#t9p21773#]

szf

PSoft

Ötletes...nagyon tetszik![#eljen]

laaci

POM
fej 265°C-280°C
asztal 130°C

PC
fej 265°C-280°C

dtb

Nagy köszönönet a jól összeszedett írásért!!!
Én csak annyit tennék hozzá, hogy akinek kínai klónja van, azt választhat, hogy vagy beírja kézzel a com port értékét az ebb_serial.py-be, vagy megnézi a saját USB VID_PID azonosítóját, és modósítja a kódot az 54 sor környékén:
if port[2].startswith("USB VID:PID=04D8:FD92")
Ugyanezt az értéket át kell írni az eggbot_scanwin32.py-ben is.

Viszont nekem is lenne egy kérdésem: A sok arduino programkód közül melyik vált be, mert azokból is van vagy fél tucat verzió?

vjanos

Nahát, eggbot láz van ?:)
Itt az enyém...

Anno én sem boldogultam a szoftverrel, bár sok időt nem szántam rá.
Inkscape-ból generált G-kóddal, pronterface progin keresztül hajtottam egy Arduino Mega-t, szinpla marlin firmware-el.

Lehet előszedem húsvétra... most egy uno-cncshield-grbl kombóval próbálkoznék, ha elölről kéne kezdeni.

pa0n9mw

Üdv
Végre megjelenik egy műszaki dolog is a sok limlom között :)
Szerintem is sokkal stabilabb mint egy papirvékony fröccsöntött műanyag dugvilla
Ilyesmi ötlet kellene sokkal több.

PSoft

Első próbálkozás...[#smile]

szf

Ezt azért nem kellet volna, ez már több mint cinkelés![#ejnye1]
Nagyon szupi.[#taps]