Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

keri

Nekem Jamicon van már mindenhol. Mindig arra cseréltem amikor egy kihullott. Azok bírják.
A kínai ami most a fejet hűti az már megy pár hónapja, de már 1-2 hét után elkezdett zörögni.
Szóval én többet nem veszek tőlük, mert itthon sem drágább és gyorsabban itt van.

000000000

Pedig csak 1x kellene meg venni a normális verziot ezek örök élet.. SANYO-DENKI-[#nyes]
sik csapágyas pénzkidobás szinte...[#levele]

j99i206if

El tudod küldeni nagyobban az emailomra?

kbsnemh57

Sziasztok! Kaptam egy Anet A6-os nyomtatót. Asztalt fainul beállítottam csináltam egy xyz 10x10-es tesztkockát l, elsőre szerintem egész jó lett 0.1mm-es sorokkal. Majd próbálgattam a gép beállításait és akartam egy logót nyomizni és már amikor a szoknyát rakta a test köré láttam hogy sokkal vastagabb az anyag mint a teszt kockánál. Hagytam végig a programot a képeken elég jól látszik mi a hiba. Másik kérdésem a Cura progi szépen elindul nyomtat stb. De a Repertier Host nem. A com port az jó csatlakozik de semmit nem hajt végre. Köszi a segítséget.

000000000

Olyan mind ha alacsony lenne a hőmérséklet (szálkás)...[#rolleyes]

kbsnemh57

205c° ment. Tolta maga előtt az anyagot sokat tolt szerintem. Ehhez kellene a Curahoz beállítás. Valamit szét állíthattam benne.

guliver83

Tudna valaki abban segíteni, ha nincs asztal fűtésem ezeket le kellene tiltani?

RJancsi

Első körben mérd meg néhány helyen a filament vastagságát (átmérőjét). Már engem is megtréfált (pontosabban kib@szott velem) hogy az addig hibátlanul működő nyomtatóm elkezdett hiányosan nyomtatni. Azt hittem a fóvóka dugult el, pedig csak az 1,75 mm-es PLA átmérője fogyott le 1,6-ra. :(

000000000

Ragd fel ide cura be álitásaidat és kielemzik itt neked![#rolleyes]

000000000

Ez valami MHS firmwarenak látszik...
M140 S50 reagál ha beirod?
M190 S50

000000000

guliver83

MKS Sbase V1.x 32-bit Controller
Igen reagál és most hangoltam be rajta a PID szabályzást
M303 E0 S200 C8 én így írtam be a  fej pid szabályzásához

000000000

E1 asztal szokott lenni de a firmware ellenőrizni kell a hozzárendelt pint!

guliver83

Itt két fej van E0 és E1

000000000

mks

itt E0 az asztal s200 amit próbáltál az hibásnak veheti a vezérlöd mert van termikus védelem szoftveresen a firmwarbe az 130c körül szokot leni (alap be állitásnak)..