Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

xhadp99yn

köszönjük szépen

A Cura nem menne esetleg?

Devecz Miklós

B.Zoltán

Nagyon köszönjük!

Nekem úgy lett jó, hogy a C:\Program Files\Prusa3D\Slic3rPE\resources\localization könyvtárba másoltam, ahol a többi nyelv is van.

Devecz Miklós

Így a jó.
Javítottam. [#wave]

PSoft

Hozott ma a postás egy borítékot.[#eljen]
Ez tényleg olyan, mintha gumi lenne.:)
No, majd a hétvégén...

guliver83

RJancsi

Megnéztem volna azt a gumi hatású borítékot. De sajnos rátettél valami fűkasza damilt ami eltakarja. [#wink]

xhadp99yn

Ultimaker Cura 3.6

PSoft

No, még egy haszontalan műanyag kacat.:)
De ez már "műszaki kacat"-nak mondható, -hogy ne csak mindig "cicismaca" legyen- és még...működik is.:)

B.Zoltán

Nem tudom, ki hogy van vele, és ezzel abszolút nem Miklós fordítását szeretném kisebbíteni, mert nagyon köszönöm mindannyiunk nevében, de már úgy megszoktam az angol megnevezéseket, hogy hiányzik, viszont hatalmas segítség, hogy a kommentek magyarul vannak.

Van egy olyan vágyam, hogy maradna a beállításoknál az angol megnevezés (pl. Solid infill), és ha rámegyek a sorra, csak a magyarázó szöveg első sorában lenne meg a menüpont magyar fordítása.
Így egyúttal megvan az angol kifejezés is, és a magyar megfelelője is, ki hogy érti jobban.

De lehetne fordítva is, hogy magyarul van kint, és az angol szerepelne a magyarázó szöveg első sorában.
(A Cura 3.6-ban ráadásul a magyarázó szövegben megismétli az aktuális sor megnevezését, így talán egyszerűbb is volna, hogy csak a magyarázó ablakba kell belenyúlni.)

Ez csak egy ötlet a részemről, nem kötelező komolyan venni.

szf

Aztamindenit. Hihetetlen. Nagyon megy ez neked.
Lehetett volna hosszabb videó is!
(ráérsz nagyon)
[#worship]

PSoft

Nem szokja kérdezni, hogy ráérek vagy sem.
De, nem is kell.:)
Elindítom, az első réteg után otthagyom, azt...csinálja a dolgát.

B.Zoltán

Nem biztos, hogy kacat ez, lehet, hogy ilyennel fogod hajtani a filament extruderedet, ami a szálat fogja csinálni.
Én már itt tartok vele, 1:16-os áttétel. (Saját tervezés.) Baromi erős. Majd kiderül, hogy mit bír a gyakorlatban. De akkor is csak két alkatrészét kellene fémre kicserélni.

szf

000000000