Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

szf

Kb 1 perc.
De , ha gondolod küldök emailban egy képes anyagot.

szf

küldtem anyagot emailban.

000000000

Szerintem megéri időt "pocsékolni" 3D rajzprogram tanulására...

Én a FreeCAD programot használom, nem a legegyszerűbb de NAGYON jó. Most unatkoztam és ezt néhány perc alatt készítettem, próbáld ki ha kedven van hozzá. 40 x 40 mm-es.

Ha tetszik valakinek itt van az stl fájl.

PSoft

Köszönöm Neked is,és mindenki másnak is a segítséget.[#worship]

s7manbs8

A freecad forrás nincs meg ?

Azt megnézném szívesen hogy csináltad, én is barkácsoltam már azzal régebben.

PSoft

Egy...fehér indián.:)

000000000

s7manbs8

Devecz Miklós

Keresek egy használható Marlin-U8glib párosítást, ami működik is a 12864 LCD kijelzővel.
Valamikor már sikerült, de ez olyan régen volt, hogy már semmire sem emlékszem.
Az is kellene, hogy mit kell állítani a configuration.h-ban [#falbav][#falbav]

RJancsi

Sziasztok! Nemrég baráti áron hozzájutottam egy gyári csomagolású bontatlan Ender 3 3D nyomtató kitthez.
Kb. 1 óra alatt sikerült összeraknom. Eddig csak jó tapasztalatom van vele. Az összeállítás egyszerű, az elemek pontosan megmunkáltak. Egyedül az zavart meg, hogy összerakás után maradt egy halom mindenféle méretű csavar, de úgy tűnik "tartaléknak" szánták mert sehonnét sem hiányzik.
A szoftverek rá voltak telepítve és előzetes méréseim szerint korrektül kalibráltak a léptetők is. Egyenlőre csak PLA-val próbáltam ki. A gyári beállításokkal (0,4 mm fúvóka 200°C, 60°C ágy, 60 mm/sec sebesség) kinyomiztam egy békát. Ugyan nem az itt megszokott "etalon" de első nyomtatásra jó volt, mert ezen a Cura-t is kipróbálhattam.
Kicsit márványos a "bőre", mert transzparens monofillel nyomtattam ezért átlátszik a belső váz.

h3hbzktn

Lábkiosztás jó?

Devecz Miklós

Közben találtam egy változatot, ami felment. [#nemtudom]

Dakota25

RepRapDiscount FULL GRAPHIC Smart Controller

000000000

Melyik típusú? Ha a bigtree-tech.com tipúsu azon a kábeleket meg kell fordítani. Egyszerű elintézni, de anélkül nem megy.

i0ief5xw5

Üdv mindenkinek,

Érdekelne erröl a motorrol a véleményetel mennyire jó?