Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

Jordan Gabor

Üdvözletem!

Próbáltam nyomni Slic3r-ből és Cura-ból is hajtót. Érdekes, hogy a Slic3r-nél hűtés nagyon későn kapcsol be, látszik is egy vonal, csak másképp mint korábbi nyomatokon. Inkább többlet, mint hiány látszik és a hajó orr éle is ragyás mielőtt a venti bekapcsol. Ez a bal oldali.
A Cura-ból generált meg nem kapcsolja be egyátalán, ez balról a második, nagyon gáz lett. Aztán balról a harmadik az is Cura-ból van, de maxra felvettem a nyomtatón a hűtőventit. Jó is lett viszonylag, csak a kis kitüremkedések nem tetszettek, a flow-t levettem 92-ről 85-re, azzal készült a jobb oldali.

Van tippetek a Cura-ból (3.4.1. és azonos indító és lezáró g kód template-et használok a két programban) miért nem működik a venti?
Az enable print cooling ki van pipálva és 100%-on van.
Köszönöm,
JG

94yw8tv6c

Tippem sajnos nincs,meg én most egyáltalán nem is hűtöm amit csinálok, de talán itt találsz valami megoldást a problémádra:

Cura kézikönyv, hűtés

94yw8tv6c

Ilyen kis elektronikát próbált már valaki a motorokon?

TL-Smoother

000000000

Ez kényelmesebb alaplap és a motor vezérlő közé rakod be nem kell átalakitás!

motor protect

94yw8tv6c

Hogyha az átalakításon azt érted, hogy ezeknek a paneloknak is kell valami tartó, akkor úgy tényleg kényelmesebb. Viszont van értelme ezeknek ha le fogom cserélni a léptetőmotorok vezérlőit TMC2208-asokra? Ezeket már megrendeltem eBayről?
Korábban linkeltem videót abban elcsendesedtek a motorok is a csere után, így lehet az melé mér felesleges?

000000000

Amit linkeltem azt csinálja ha a vezérlő megdöglik akkor a léptető mocit megvédi a teljes tápfesztöl hogy ne kozmáljon oda![#kacsint]

000000000

TMC vezérlök totál másak mint előző két fél analog társai A98XX...DVR88xx!
TMC totál digitális jel feldolgozáson alapul van saját agya amibe algoritmusok dolgoznak!

94yw8tv6c

Akkoz az nem más funkciójú panel mint amit én találtam? Csak mert abban azt mutogatják, hogy az valamiféle szűrő, és, hogy attól mennyivel szebben nyomtat a gép

znyolczas

Sziasztok!
Nem biztos hogy pont ebbe a topicba való de keresek olyan megbízható embert aki vállal bérnyomtatást rövid határidővel. Legjobb lenne Hajdu-Bihar megye és vonzáskörzetéből. Akit érdekel a dolog az legyen szíves privát üzenetben keresni....Köszönöm!

000000000

Itt a kapcsolás amit linkeltél!
Olyan mint egy tranziens védelem de ide minek....

B.Zoltán

Nem a DRV 8825-ös hibájának a javításáról szól ez az egész  dolog.

DRV 8825 hibája

pa0n9mw

Üdv
Nézegetem a Marlin csomagot de igen csak zavaros nekem az az Arduinos rendszer.
Pl. a config.h ban nem találom az én gt2560 alaplapom mint beállitási lehetőséget, nem beszélve többi egyébb ismeretlen, tudna ebben valaki szájbarágósan segiteni?

Devecz Miklós

Egy kis próba:

Thowra

Üdv!
Próbálgatom a Simplify3d t de nem tudom miként lehet beállítani a képen látható falat. Thin Wall Intelligent Fill néven írta az ismertető, de a beállításról nem találok semmit.
Tudja esetleg valaki a helyes beállítást?

sastas

Szia!

A process settings között, advanced beállítások közötti advanced fülön, thin wall behavior-t állítsd allow single extrusion wall-ra, és allow gap fill-re