Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

Jordan Gabor

Hello,
Ezen most is trapézmenetes orsó van, vagy az gyengébb ami a csomagban van?
Ugyan ez a hotend-re. A V6 jobb eredményt adna? Szeretnék majd ABS-el is dolgozni, a hő tűrés miatt.
Filamentet persze, azt írtam is, de az van itthon két kg.-os orsó és nem törik, még bontatlan is van. Remélem még jó. Viszont ha jól látom, azt nem érdemes az aliról rendelni, mert még drágább is mint itthon.
ÜDV JG

h3hbzktn

Akkor hülyeséget írtam, ebben tényleg trapézmenetes orsó van. Van amelyikbe egy agyongörbült M8 menetesszárat raknak.
A V6 jobb lehet főleg ABS-nél. Bár lehet csak nekem rémálmom ez az MK8 extruder.

Jordan Gabor

A V6-ot most bowdenes elrendezésben tennéd fel vagy direktben?
Köszönöm,
JG

PSoft

"Bár lehet csak nekem rémálmom ez az MK8 extruder."

Egy kis ideig, én is "kínlódtam" vele.

De mivel mindenképp alakítanom kellett...
Esztergáltam egy E3D V6-ot,és direktben összecsavaroztam az amúgy extruderként nálam jól működő MK8-al.
Annyiban más a V6 nálam, hogy a gyáritól eltérően, a test teljes hosszában tettem bele tefloncsövet, egész az extruder kilépőjéig.

Azóta, nincs vele problémám, nincs visszamelegedés, nincs dugulás, stb.
Természetesen ventilátoros hűtése, van a V6-nak.

PSoft

[#eljen]

Tecccik...
Kérek egy ilyen Z/S villanyász :) brekuszt!
De a pink sapka nélkül.:)
A háta közepétől a feje búbjáig is legyen...sárga.

PSoft

Reggel lementem...ez várt a műhelyben.:)

i83667iks

Udv mindenkinek, kb 2 eve elkezdtem epiteni/osszerakni egy prusa i3 jellegu nyomtatot, mivel jocskan elfelejtettem mit s hogyan kellene csinalni ,leirasom sincs meg ezert hozzatok fordulok mikent kezdjem,az alaplap mega2560 ramps1.4 kiegeszitovel,bekotottem mindent remelhetoleg jol is.a gond mar ott kezdodik hogy anno fel lett toltve ra valami progi amiben tudom mozgatni a motorokat-na itt az elso bibi a Z motorok mivel ketto van kulon kulon mennek de ha mindketto egyszerre fel van dugva akkor csak cincog de nem akar menni, valami otlet erre, s jol jonne egy kis utmutatas is hogy milyen progik kellenek ahhoz hogy elindulhassak vele, koszonom a valaszokat elore is

Devecz Miklós

Két lehetőség lehet:

1. a motorok egymással szemben forognak. Meg kell fordítani az egyik csatit a Ramps.1.4-en.

2. Kevés a nafta. A motor meghajtón levő potit kell állítani. Vigyáz, mert könnyen elfüstöl, javasolt egy műanyag csavarhúzó. Esetleg egy bélyeg helyett kettőt kell használni.

Devecz Miklós

Két lehetőség lehet:

1. a motorok egymással szemben forognak. Meg kell fordítani az egyik csatit a Ramps.1.4-en.

2. Kevés a nafta. A motor meghajtón levő potit kell állítani. Vigyáz, mert könnyen elfüstöl, javasolt egy műanyag csavarhúzó. Esetleg egy bélyeg helyett kettőt kell használni.

KoLa

[#eljen]ez nagyon tetszik!

szf

Ok.
Eredetileg z/s volt, hasomló kaliberű emberke kérte tőlem.
De az unokával jött és ő "piros" sapekkal kérte. "Úgy nézzen ki mint a Papa! Neki nem a sapkája volt piros [#eplus2]

PSoft

Nekem is.
Ráírtam a talpára hogy..."KoLa-Fehérvár".:)
[#wave]

PSoft

ebalint

[#eljen]

Jóóó!

Mérete  (kb.)?

Jordan Gabor

Milyen teljesítményű/ellenállású a fejen a fűtőbetét és az asztal (mondjuk egy Anet A8 asztala)?

Olvasom sok helyen, hogy az Anet A8-ban lévő táp kicsi.
Arra tippelek, csak azért kicsi, mert a kínai táp nem tudja, ami rá van írva. Nyilván egy jobb tápot sem hajtanék ki teljesen, viszont van ahol azt olvasom a fej és az asztal együtt 10A. Az már furcsa, hogy a felét sem tudná mint ami rá van írva?
Mindenesetre ha minőségi tápra cserélem, mekkora kell? Gondolom a 20A bőven elég.

Szóval milyen teljesítményű a fej és az asztal?

Köszönöm,
JG