Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

Devecz Miklós

A rajzos felületnek kell alul lennie.
A most felül levő felület nem sima, a vezetékezés egy kicsit kiemelkedik a sikból.

0i8bkxjf4

Ugyan olyan minta van mindkét oldalán. [#vigyor5]

gyárilag volt forrasztva így rendeltem hőmérő is a másik oldalára van felragasztva pasztával megy olyan sárga szalaggal

3vv2btrhv

wa76ftbim

Megoldódott a probléma.
Elég banálisnak mondató mert a fejen lévő sorkapocsnál lazultak ki a csavarok és hol érintkezett hol nem a termisztor vezetéke.

Miután meghúztam a csavarokat ma sikeresen végigment egy majdnem 9 órás nyomtatás. Előtte pedig 3db 4 órás egymás után.

Köszi a segítséget.

wt8g4i4

A kábelek fordítgatása és a poti állítás sem jött be, marad mára a kiméregetés sajnos :O[#rinya]

vjanos

Ciki.
Talán már olvastad, itt írja, hogy pl melyik az 5 voltos, mit érdemes keresni.

Másik LCD-d van próbálni? Én egyszer kaptam döglöttet, ami csak világítani volt jó...

vjanos

Na ez jó hír.
Én kerülöm a csavaros sorkapcsolt, legutóbb ilyesmi csatlakozót használtam, bár elég bumszli...

wt8g4i4

igen,igen ez alapján programoztuk vagyis programoznánk, az 5V rendben a helyén is van. A kijelző a rossz szerintem mert a reset gomb reagál. és az az az érdekes hogy ha áram alatt van serceg a kijelző csipogója
Veszek majd másikat, remélem találok itthon vagy lesz valakinek mert sosem lesz kész a szakdolgozat :D

3vv2btrhv

Kezd összeállni a hardverem . Forgató , sátor , távvezérelt Canon EOS D40, és a szobraim .

0i8bkxjf4

Sziasztok!

Talán idén elindul a nyomázóm.

A kérdésem a következő lenne, hogy milyen filament el kezdek bele az első nyomtatásba ABS vagy PLA

vjanos

PLA.
Esetleg PETG

szf

PLA, ezzel a legkönnyebb.

szf

Még mindig keresek 3d nyomtatót megvételre.Lehetőleg fűtött asztalú. Minden képen valami "gyári" kinézetű kell.
Hordozható, rövid idő alatt üzembe helyezhető.
Bemutatóra kell.
Ajánlatokat privátba várom.
Köszönöm

ibudwmwah

Sia!

Írtam az email címedre üzenetet ez ügyben.

szf