Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

wt8g4i4

Kellene egy kis segítség.Az LCD beüzemelése nem sikerül rendes. A képen is látszik hogy csak világit. Mellékelem a mi beállításainkat és azt amit ajánlottak a vezérlő oldalán. Van valakinek valami ötlete mi lehet a gond ? Csütörtökre kapok másik kábelt és kijelzőt a próbára . Köszi

vjanos

Probáld lekövetni, hogy a megfelelő pinek találkoznak-e a szalagkábelen.
Van egyenes és fordító kábel is, eljépzelhető hogy a fekete dugóról a tájoló pöcköt levágva és a szalagkábel egyik végét forditva bedugva fog csak menni.

wt8g4i4

Hmm, kipróbálom. Anno mind a kettőt megfordították velem mert , a táp rossz helyen volt, így a szalagkábelek egyik végén 180 fokkal megfordítottam. Köszi kipróbálom

3vv2btrhv

Kéne egy kis segítség , hogyan paraméterezzem ?

3vv2btrhv

Az eredmény , elkeserítő !

3vv2btrhv

vjanos

Ez milyen progi?
Annak a doksijában biztos írják mire jó a pl a leaky connection

A képen szerintem a support roof to model-t kissebbre kéne venni, mert a nyomaton nem is látszik a támaszték helye.

3vv2btrhv

A fő probléma ez első rétegnél van ! Nem lehet beállítani a szupport és a modell találkozási viszonyát ?

pagabee

vjanos

Tibor, komolyan, áruld már el, hogy melyik kurva program ez :)

Csak találgatok a fordítás alapján, lehet nem így van:
- Support margin: A támasz és a modell közti távolság vízszintes irányban
- Support to model spacing: A támasz alja és a modell közti kihagyás függőlegesen
- Support Roof to model spacing: A támasz teteje és a modell közti kihagyás függőlegesen

Ilyenekre gondolsz?

0i8bkxjf4

Na ma is haladtam 1 kicsit az építéssel
Felkerült a Hotbed

0i8bkxjf4

3vv2btrhv

Makerbot szoftvere igen erre köszönöm ![#law]

Devecz Miklós

Nincs fordítva?

0i8bkxjf4

Aluról van áthozva a vezeték, de felül van ráforrasztva.