Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

keri

Anyagminőség, túl gyors nyomtatás, alacsony hőmérséklet, eldugult fúvóka, vagy szimplán túl kevés anyag.

balika

Sziasztok.
Rugó
Ilyen rugóra tudtok elérhető forrást Magyarországon,értelmes áron? Eléggé sürgős lenne. Köszönöm a segítséget.

000000000

Beírtam, hogy húzórugó és ezt találtam egyből.
Nem ártana tudni a méretét mert ez 20 hosszú és kívül 3.5mm

http://opitec.hu/index.php?tm=244095

000000000

keri

Pont ilyet nem tudom, de a Szögkernél is szokott lenni mindenféle rugó.

000000000

szf

Kipróbáltam mindegyiket amit írtál, semmi változás.
De jól látható, hogy el sem megy a fúvóka a széléig még előtte 1-2 tizeddel már visszafordul

morvfer7

Sziasztok!
Szeretném ezt a sast kinyomtatni..
Valaki tudna benne segíteni, hogy tudom "rábeszélni" a CURA-t, hogy a csőrének csináljon támasztékot?

vjanos

Kompletten cserélhető nyomtatófejhez milyen elektromos csatlakozót érdemes rakni?
Hirtelen egy sima Dsub jutott eszembe, abban két tüskét közösíteni a fűtésnek, a többi meg kiadja a ventit, termisztort...

a3btwzuk0

az advanced beállításokban van egy olyan, hogy mennyi legyen az overlap a permiter meg a kitöltés között, azt keresd meg.

000000000

vjanos

Enable support, aztán a placementet állítgasd.
De érdemesebb lenne pl S3D-vel kézzel pakolgatni támasztékot.

3vv2btrhv

Makerbot szoftvere sem csinált normális támasztékot a csőrére , meg a modellel is baja volt .

t85f2v5jc

Valszeg regisztrálni kell ahhoz, hogy működjön a letöltés gomb. Belépés nélkül csak felugrik a lap tetejére.