Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

A videó címét másoltam be , így se jó ?

vjanos

"Sorry, this content isn't available at the moment
The link you followed may have expired, or the Page may only be visible to an audience that you aren't in."

sastas

Zárt csoportból videót nem tudsz kiosztani, csak fotót...

3vv2btrhv

Köszi , számítástechnika nem egzakt tudomány .[#falbav]

vjanos

A configuration.h-ban REPRAP_DISCOUNT_FULL_GRAPHIC_SMART_CONTROLLER -t engedélyezz, ha esetleg nem lenne.

Illetve szükséged lehet bizonyos U8Glib libraryra az arduinohoz.

infó

vjanos

Pedig most már érdekel mi volt a videón :D

3vv2btrhv

A támasztékot úgy szedte le mintha összehajtogatott papír lenne , egyfolytában tudta letépni , tökéletes nyom nélkül . Én meg állandóan ezzel szívok , támaszték eltávolítás . Lehet a Makerbot beállítása nem jó .

adamant

Hello!

tudom hogy ezt engedélyezni kell amugy meg tökéletes a rendszer csak ha engedélyezem a kettő extrudert akkor a kijelző nem megy amit nem értek mi miatt lehet

vjanos

Másik marlin verzió? :D

Most nincs előttem a kód, de valszinüleg valami más if ágba fut bele az _EEB és az _EFB variánsoknál :)

1.3-as rampsnak megadni próbáltad már? Mintha ilyen emlékem lenne, hogy valakinek ez vált be.

Vagy ha _EFB-n hagyod és az extruderek számát írod át?

adamant

1.1.0 RC8 as verzióval küzdöm
probáltam az _EEB és a _EFB meg 1.3 és az 1.4 et  mind addig jó a rendszer mií nem állítom be a 2 extrudert utána már nincs kép de EFB módba nem tudom beállítani a 2 extrudert mert hiba van a rendszerbe :)

szóval semmi ötletem

3vv2btrhv

Beindult a szobor gyártás , az első a minta a többi gyanta öntés HISS a márka név !

a3btwzuk0

szerintem ők is adnak fel neked postán

a3btwzuk0

Mire elég egyébként a 2W-os kék lézer? (ez ilyen aliexpresses?)

Úgy értem miket tudsz vele csinálni.

zozo

PSoft mindent (is) tud vele csinálni :) . Keress rá az Ezt készítettem... topikban

xmkwac9

Tanulságos, ezért leírom: időnként kontakthibás volt a extruder hőmérőm, jellemzően mozgás közben mért rosszul. Cseréltem vezetéket, hőellenállást többször is. De valójában a sorkapocs volt kontakthibás, amibe bekötöttem a vezetéket! [#falbav]
A fekete a hibás sorkapocs. A zöldre cseréltem, ami alulról húzza fel az érintkezőt.