Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

keri

Annyira nem vészes. Deltáé bonyolultabb némileg.
Egy https://onedrive.live.com/edit.aspx?cid=a35d444abee610b6&page=view&resid=A35D444ABEE610B6!290&parId=A35D444ABEE610B6!289&app=Excel" TARGET=_fnew>hagyományos robotkar alapvető matematikáját 10perc volt beírnom excelbe.

keri

A Scara elrendezésé egyel egyszerűbb, mert a Z az lineáris mozgású

Zozi

Nem nem erre :D Ez egy sima ciklo, képzeld el ennek és a hd nek a párosítását két egymás feletti tárcsával úgy, hogy minden kerék felváltva kapcsolódik játékmentesen, és ezzel maga a mozgás pumpálja / öblíti  át a szerkezetet az olajjal. Ezzel jóval nagyobb erő vihető át, mivel kevesebb és nagyobb fog van benne, és a deformálódó elemek is kimaradnak.  

keri

Hogy mik vannak.
Adok-Veszek topikban 5000ft-ért árulnak 4db DRV vezérlőt :) ....  + posta  

Rájöttem én vagyok a hülye, hogy munkából akarok megélni :)

000000000

Hogy áll a quad vázad?

ezsolt74

Én 5db!!!-ot vettem kb 2000Ft-ért a DRV 8825-ből.
Igaz arra kellett várnom 3 hetet mire ideért. :-)

ezsolt74

Én azért vettem +5db motorvezérlőt, mert igazából hűtöbordára lett volna szűkségem ,de abból a legolcsóbb is alig párszáz Ft-al lett volna kevesebb.
így legalább van tartalék.
Amúgy mostanság 400Ft körül van egy DRV 8825-ös.
Eléggé lement az áruk.

PSoft

[#ejnye1]

"Ára egyben: 5.000,-Ft postával."

KBalázs

Az rengeteg, én is most kaptam meg keletrôl, darabja ha 500 volt. Persze megvenni nem kötelezô senkinek. Már vagy fél éve minden másnap felteszi, hátha ráugrik valaki...

keri

Alapvetően megvan, de nem tetszik.
Keresni/tervezni akarok jobbat, ami kihasználja a 3D nyomtatás előnyeit, és nem egy alapvetően más technológiára kitalált vázat másol, csak ehhez megint idő kéne.

keri

Bocs, tényleg postával, de így is dupla annyi, mint ugyan ez hűtőbordával kivezetésekkel együtt.

És nem akartam rontani az üzletét, azért csak ide írtam, nem oda. Itt ugyanis mindenki tudja hogy ez dupla ár.
Na meg Tibivel is üzleteltem már, és korrekt volt minden tekintetben, csak ugye ezek a kupeckedések érdekesek tudnak lenni néha.

PSoft

Én sem azt mondtam,hogy olcsó!

Keri írta a #11582-ben,hogy...

"Adok-Veszek topikban 5000ft-ért árulnak 4db DRV vezérlőt :) .... + posta"

Ezt a téves infót próbáltam, "helyre tenni".
 [#wave]

KBalázs

Ez esetleg annak jöhet jól, akinek tegnapra kell egy darab. (Én is jártam már így, vadásztam Ardu-Nano -ra.)

PSoft

Na, akkor ezt jól meg is dumáltuk!:)

Ugorgyunk...ugorgyatok!
[#wave]