Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

emfst7wwa

Sziasztok,
;
;Keresnék bordás kerekeket és hozzávaló bordásszíjjat nagyságrendileg T2.5 méret körül 3D nyomtató építéséhez. 3 tengely mozgatására. Valami bontott cuccot keresnék nyomtatóból stb.  
;Durván a két kerék 380mm-re kerülne egymástól így olyan 800 mm szíjj kellene egyben. 6 kerék 3 szíj. Nem szükséges, hogy végtelenített legyen.  
;Azért ide írtam, hátha itt akad valakinek projektből kimaradva.
;Köszi

keri

Nem olyan drága a boltban sem
;http://powerbelt.hu/&" TARGET=_fnew>;PowerBelt;
;
;Egyébként T2.5-ös kerekem van 6db felesleg, csak nem egyforma, 3db 1:3-as áttétel. 36:12fogas. Soha nem használt, de a szíj az rövid lenne neked, azt venni kell.

keri

Ja amúgy ez fogas kerék, nem bordás. A borda a szíj hosszában van, a fog keresztben.

NickE

ABS 110°C //ezt használom
;PLA 60°C //szoftver javasolja, nem próbáltam

emfst7wwa

Köszi keri,
;Még futok pár kört a használt piacon, de ha nem találok veszek újat.  
;A fogas kérdésben meg igazad van:) Köszi

3vv2btrhv

protektorokat szeretnék vele nyomtatni,
;Az mi ??

3vv2btrhv

Egy kicsit it nyomotak az árak , de köszi ezt nem ismertem .

keri

Testpáncél, meg ízületeket védő betétek.

keri

Hát ha én venni akarnék akkor nem a drága helyen vásárolnám. Az Applenak bejött a 99centes üzlet, mert úgy többen megveszik.

wa76ftbim

Protektoroknak csak a pozitív mintáját szeretném kinyomtatni, ebből készülne később egyéb eljárással a normális protektor.
;Egyébként ezek védőfelszerelések lennének későbbi saját használatra. Fej- kar- láb- hátvédők

2vkx6unz

Szép feladat, de &"E&" minősítést nem kapsz rá. Akkor miért? Jobban bízol a saját termékedben mint amit bevizsgáltak, minősítettek? Persze nem a Kínai fénymásolt minősítésekre gondolok...

wa76ftbim

:) nem is tervezem minősíteni egyedi darabok lesznek egyedi igényekre. Specifikusan 1-1 alkatrészt kell megvédeni, vagy éppen szépen elrejtenie majd a védőfelszereléseknek.

keri

Nem az én dolgom, tudom, de ha csak egy sablon kell, akkor miért nem faragod ki kézzel?
;Gyorsabb mint építeni egy 3D nyomtatót, és kinyomtatni :)

wa76ftbim

egyrészről másra is szeretném használni majd a nyomtató, másrészről előbb rajzolom be CAD modellbe építem meg a 3D nyomtatót és nyomtatom ki minthogy én farigcsálni kezdjek :) Ettől némileg professzionálisabban szeretném csinálni mint kiönteni egy gipsz bugát és azt elkezdeni nyüstölni mondjuk egy dremellel

3vv2btrhv

egyedi darabok lesznek egyedi igényekre.
;Ez a lényeg !