Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

000000000

http://cnctar.hobbycnc.hu/B%C3%A9n%C3%A1z%C3%B3k%20k%C3%A9pei/devilke_k%E9pe.jpg" border=0>

Erről mi a vélemény ? Turkalos pla 240 fok

Devecz Miklós

Kör szöglesítése. [#wink]
Ez mechanika hiba.

s7manbs8

A gép milyen, amivel nyomtattad ?

000000000

gg58bmmp2

Van még egy kis gondom a beállítással.
X irányban tükörképet nyomtat a gép.
Hogyan kell megfordítani.
Egyszer már nekifutottam de akkor az x-et és y-t cserélte meg.

s7manbs8

Nézd meg, nem a lötyög valami rajta a mechanikán, ki lehet lazulva pl. a fej akár, vagy nem tudom.

0bn8uxmw

Sajna láttunk már ilyet, Vbodi is írhatna róla, még neki sem sikerült értelmes pontosságot beállítani vele. A vége az lett ment vissza a gép a németekhez az eladónak, pénzt pedig vissza kapta a srác.

000000000

500 dollár a ctc 2 ....
A flashforge 2x drágább és bár ez is kinai sokkal jobb minőség. Olyan mint a Wanhao 4s.

xmkwac9

Tükörkép nyomtatás javítása:  
1. Az X-et mozgató léptetőmotor egyik fázisán cseréld meg a két vezetéket és megfordul a forgásirány.  
2. De ha RAMPS vezérlőd van, akkor 4 pólusú csatlakozót fordítva dugod rá, akkor is fordítva fog forogni a motor.
A végálláskapcsoló(ka)t is át kell konfigurálnod/szerelned.

gg58bmmp2

Köszönöm majd este megpróbálom, de addig munka van.

000000000

Egy nagyon veszélyes dolgot látok. Az ipari táp csatlakozóit alul valahogy nagyon el kellene szeparálni (azon kívül, hogy a keretet földeled) a kerettől. Nagyon közel van a fém vázhoz a nagyfesz csatlakozás... Ezektől a dolgoktól mindig félek...

000000000

Amúgy nagyon szép és gondolom jó kis gép lesz. :)

gg58bmmp2

Ahogy már korábban is említettem, nagyon hasonló gépet építünk.
Az enyém már működik, de a veztékek rendezése dobozolás hátra van.
A motorjainkat egy napon gyártották, és úgy nézem a kijelző is azonos típus.
El tudnád küldeni a nyomtatott részek file-jait?

ezsolt74

Mely alkatrészek terveire lenne szűkséged?
Van az Extruder, az Y meghajtásának az első és hátsó csapágytartói, az Y motortartója, és az X GT2 szíjtartója, az X és a Z végállás kapcsolójának a tartója.

ezsolt74

Ja az LCD dönthető kifordítható tartóját kifelejtettem.
A RAMPS és a grafikus LCD-nek a házát nem én terveztem, azt még régebben a Thingiverse-ről töltöttem le.