Épül a gépem ::: KucseraP

Indította gaben, 2025 február 26, 08:03

Előző téma - Következő téma

kb5hag0w9

Szervusz,
a sínek oldal támasztása új nekem, úgy csinálom.
Majd rám hoztad a szívbajt, hogy találtál tandem esztergát a neten. Amit én csinálok, úgy tudom, hogy nincs még.
Kössz P

wkbgzy80t

e252ck7ze

Készült egy kicsit technikaibb videó a robotomról. Angolul magyarázom hol tartok épp a robotfejlesztéssel. Hátha érdekes valakinek:

[yt]vA1dV4xP_co[/yt]

ra8nsmk6w

t5jvxzhgc

IdézHátha érdekes valakinek...

Bizony, hogy az! [#eljen]

afjybsise

Hát, lenyűgöző. Főleg a robottal készült felvételek után mondom ezt, mert nem sokat értek abból, amiről beszélsz, mármint a robotika kapcsán.
Jó ötlet az angol nyelvű bemutató. Nagyon impresszív az egész, amit létrehoztál, gratulálok.

e252ck7ze

Vettem egy David CNC esztergát. Kicseréltem a vezérlést, főorsó motort, hajtást. Itt láthatók az első forgácsok :

[yt]UKhTfILjZ6U[/yt]

vyvk7xm7

Szépen jár, jó hangja van. Köszi, hogy nem tettél alá zenét.

e252ck7ze

Üdv, ez most megint inkább az amit a CNC-vel csinálok, nem maga a CNC, de szoktak páran érdeklődni, megosztom a jelenlegi projektet, amin dolgozok. Kameradaru ez is:

[yt]DZtkXA43F-U[/yt]

e252ck7ze

Csak, hogy néha tényleg a marógépemről tudósítsak. Készült egy A tengely. A videón az első teszt látható.

[yt]oWyndc0P4Mo[/yt]

e252ck7ze

Rögzítettem egy prototípus készítésének lépéseit. A g-code-ot Fusion360-al generáltam. Rájöttem, hogy totál hülye voltam, hogy eddig más progikkal szenvedtem. Kb egy nap után nulláról megvolt a 3d modell, g-code minden, úgy, hogy előtte soha nem használtam Fusion 360-at. Iszonyat profi és egyszerű!!

[yt]abaEg8AMcc0[/yt]

0g8wwjugu

jó dolgokat csinálsz, gratula

e252ck7ze

Az A-tengelyem munkában. Kísérleti fogaskerék marás:

[yt]Sn4RxQEvkgo[/yt]

e252ck7ze

Fel szoktam rakosgatni ide a robot darus videókat is. Páran írták, hogy szívesen követik a berendezés fejlődését. Ez inkább az a dolog, amit a CNC-vel csinálok, nem maga a CNC.

[yt]5DkA7nY9A2Q[/yt]