Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Épül a gépem ::: Kelepeisz Lajos

Indította gaben, 2025 február 26, 08:02

Előző téma - Következő téma

PSoft

svejk

Lehet... de ha nem publikus, akkor nem is vagyok rá kíváncsi. :(

PSoft

Kelepeisz Lajos

Kelepeisz Lajos

Volt ma egy órám gyorsan karistoltam egyet.

Kelepeisz Lajos

Sziasztok!
Ismét egy kép ami nagyon jól sikerült.
Pontozva készült, 01:30 alatt, 150x120 képméret, sebesség 2000.[#szeret]

vjanos

Ez melyik progi, a dosos, vagy az uccnc?

Kelepeisz Lajos

Szia kedves János!
Ez még az UCCNC.

Kelepeisz Lajos

Bozso777

Szia. Látod alakul ez.Kutyás képen látszik amit mondtam, az első csuszka értéke túl nagy volt, ezért van ilyen rajzos hatása...
Réteges lemezt felcsiszolod előtte? probáld ki csiszolva és csiszolás nélkül ua beállítással.

Kelepeisz Lajos

Szia Bozso777!
Igen alakul, habár nem egyszerű egy jó beállítást csinálni, de nem lehetetlen, azt gondolom hogy aki azt mondja hogy egyből jót gravíroz az hazudik, nagyon sok tapasztalat kell hozzá, de még ezek után is simán becsúszik hogy rossz képet fogunk gravírozni. A héten  kb 20 órát ment a kölcsönbe kapott UC100-as, összességében azt mondanám hogy nagyon jól lehet vele lézerezni, de a szép végeredmény akkor is a jól hangolt képen múlik. Így utólag is köszönöm Pabló kollégának a nagymérvű felajánlását, és Bozso777 nagyon sok segítségét, roppant hasznos volt. Úgy döntöttem hogy inkább maradok a DOS alapú programnál, igaz hogy sok dolog szól ellene, de amit nyújt messze több mint egy plugin.
És akkor még pár kép ami UCCNC vel készült.

Bozso777

Szívesen!
Végül megcsináltad az 50x50es képet?

svejk

De ha jobb az a DOS-os, akkor miért nem azt reklámozod?
írd le az előnyeit mutasd a vele készült képeket.

svejk

Értem én a #1158-as írásodat de ha valami jobb akkor azt nem hinném hogy valaki is bánná, hogy megírod.

Viszont így nekem eddig úgy tűnik, hogy az UCCNC esetleges nyűgjeit akarod kiemelni először.

Az igazi teszt és összehasonlítás lehetőleg minél közelebbi időintervallumban, oda-vissza tesztek sokasága kell hogy legyen, majd egy pártatlan összefoglalás a műszaki adatokkal. Esetleg a végére odaszúrni egy szubjektív véleményt.

Kelepeisz Lajos

Nem emlékszem hogy bárhol is azt írtam volna hogy jobb, én azt írtam több funkciója van mint egy plugin-nak. Továbbá azt is írtam hogy nagyon jól gravíroz, az hogy neked úgy tűnik, hát nagyon sajnálom.