Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Épül a gépem ::: Farkas Ádám

Indította gaben, 2025 február 26, 08:00

Előző téma - Következő téma

svejk

svejk

Farkas Ádám

Szia Misi
Meghajlok a te szakértelmed előtt. Én nem vagyok forgácsoló szakember ezért kis megértést kérek tőled ha nagy hülyeséget csinálok. Esetleg tanító hozzászólásokkal terelgessél, nem mindjárt leharapod a fejem. [#duma] Tényleg nem sokban van nekem, és van hozzá egy rakat lapkám is.  
Viszont azt észrevettem rajtad hogy ritkán szólsz, de akkor a sötét oldalt képviseled [#nyes]
A gép leginkább ALU-hoz készült nem nagyon fogok "vasat" megmunkálni, ezt a tesztet csak kérésre csináltam, meg kíváncsi voltam nem-e esik szét a gép. De nem! [#circling]

Farkas Ádám

A panelkamera az a mobiltelefonom :)))

svejk

Ugyan tekerd már lejjebb a potit úgy 600-1000 fordulatra!
Lesz még ott is vagy 300-400 W-od és nézzük mit zenél akkor a váz ezalatt a négyélű maró alatt.

Attól hátha Motoros is jobb kedvre derül majd. :)

svejk

[#wow1] más meg a széltől is óvja a mobilját :)

Farkas Ádám

svejk

No most hátha megfogunk! :)
Szurkolok...de nem mondom meg miért. [#crazya]

Farkas Ádám

Itt van ne 1000-es fordulat.  a képen az alsó lépcső..
http://www.youtube.com/watch?v=KUTVEkbsz2Y&feature=youtu.be" TARGET=_fnew>Video

svejk

Úgy látom beállhatsz az öreg bikák, de legalább a középkorúak sorába! :)

4um5b65d

Ádám bátyám nem ütötte le a vasat mielőtt marta, ezért fordulhatott elő, hogy a rezonanciától kimászott az alátét a munkadarab alól.
De ez nem az Ádám hibája, hisz belerakta a vasat a gépbe szépen, egyszerűen a fizika ki akar babrálni vele.
Tanulság: Nincs az a vasmennyiség ami sok lenne egy forgácsoló géphez.

y72m8w6js

Ha az én gépem így marná az acélt, már rég megépítettem volna svejk gépét.....[#eljen][#vigyor3]

Farkas Ádám

Azért mászott ki mert kiemel egy kicsit a satu.
Ezek szerint lehet hogy csak műanyagot tudok marni a géppel [#nemtudom]

y72m8w6js

Meghúzás után üsd le a munkadarabot.

y72m8w6js

Természetesen valamilyen gumikalapáccsal.