Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Épül a gépem ::: Farkas Ádám

Indította gaben, 2025 február 26, 08:00

Előző téma - Következő téma

bmejdz9nu

Ha látnátok élőben ezt a gépet... Még a "bekapcsolás nélkül" is látni, hogy ... = Ez igen. Ott van a szeren - tökéletesen ki van találva és persze kivitelezve:)

2dbfy8y

Szép munka Ádám!
Talán még a cégnél a 20 millás gépem sincs ilyen!
[#eljen]

Farkas Ádám

Köszönöm mindenkinek!! Örülök is neki[#finom]

Szalai György

Benne van az acél, a jó vezetékek-orsók-csapágyazások, a profi motorok-vezérlők, alapos tapasztalattal összeépítve.
Csatlakozom a gratulálókhoz.
A laminált kábel mandzsetták miatt külön is felnézek rád, mert az már az alaposság magasiskolája Hobbyista szerkezeteken.

Motoros

v2vhwz32z

Szép dinamikus mozgása van! Frankó lett![#eljen]

wkbgzy80t

Ez tényleg fantasztikus.  

Mellesleg mérted a furatátmérőket meg körkörösségeket, amiket mart? Milyen felületet csinál síkon, próbálgattál ilyesmiket is?

u3xrz0cut

Sz.József

Gratulálok Ádám, ez nagyon f@sza lett...
[#eljen]

jv7pu3a5p

Farkas Ádám

Mégegyszer köszönöm mindenkinek! Cserébe sok videót fogok feltenni, legyen mit nézni.

000000000

Gratula, ha majd "megnövok"
én is ilyet csinálok.
Azt hiszema filmmel meg sokan ugy vagyunk, jobb lenne "élőben" látni.
Mivel Soproni tali tervekről nem tudok...?....

svejk

Természetesen én is gratulálok, bár én biztos voltam a sikerben, hisz a gép fele alkatrésze tőlem származik :))

Végül is mi lett a két Y tengely szinkronizálására a megoldás?

s5f8tmfv3

Fantasztikus gép, gratulálok hozzá!

sanyi84

Nagyon szépen muzsikál a masinád! Le a kalappal előtte. Jó kis gép lett, sok iparban használt gépet (nézd meg a kínai főorsós cég honlapján a gépparkot- amivel a csapágyház vagy burkolat furatait fúrják) bőven lealáz. Én nagyon félteném, ezért ugye felöltözteted ?