UCxxx, mozgásvezérlők MACH3-hoz

Indította gaben, 2025 február 03, 18:41

Előző téma - Következő téma

cxmcdtrx

Köszönöm a gyors választ!
Lesz hozzá olyan panel is, ami szalagkábel --> normál sorkapocs ugyanígy panelbe ültetve?
Vagy mondjuk olyan alaplap, ami a szalagkábel csati helyett egyből csavaros sorkapoccsal szerelt?

cxmcdtrx

Ami kimaradt és lényeges: árazása nagyjából már ismert?

kr97pwss2

Hamarosan lesz majd ára is, most van kalkuláció alatt.

s7manbs8

Most kell beárazni, lenn van a kemény valuta . :)

kr97pwss2

Új Plugin verzió az UC100-hoz:
http://www.polgardidesign.hu/download/UC100%20V2_124.m3p" TARGET=_fnew>UC100 Plugin V2.124
Változások:
-Spindle PWM kezelésének módosítása
-Apróbb hibajavítások

3ztiz2p39

Mester Úr!

Ez az m3p file csak annyit csinál hogy beírja magát DLL-ként a mach3/plugin könyvtárába és a futtatás helyéről kitörli magát?

Magyarán a verziók cseréje mindössze annyi, hogy a plugin könyvtárban akár kézzel is kicseréljük a megfelelő  UCC100 V2_xxx.dll fájlt?

3ztiz2p39

Most próbáltam, még ebben a 2.124-es verzióban is meg van a #157-ben leírt hibajelenség.

LPT-re visszaállítva jól működik a leírt metódus.

kr97pwss2

Igen a .m3p végű file bemásolja magát a Mach Plugins könyvtárába. De kézzel is lehet simán kicserélni a dll-t.

kr97pwss2

Hú bocsi erről elfeledkeztem, de utánanézek.

kr97pwss2

Előzmények a Mach3-as topikban.  
Megvizsgáltam az xml-t amit küldtél, és meg is találtam a hiba okát. Az UC100-as pluginnak nem tetszett, hogy 5000step/mm volt a motortuningban beírva és az alapértelmezett koordináta az X tengelyen több mint 3000mm. Ezt valamiért nem tudta lekezelni. Az xml-t módosítottam, hogy az alapértelmezett koordináta 0 legyen, és így már működik. El is küldtem Attilának a módosított xml-t.

cxmcdtrx

A Mach3 fórumban tárgyalt virtualBox alól elindítva normálisan megy a dolog. Az elküldött xml-ben találtam hibát, az E-stop bemenet ugyanaz volt, mint az X home.

A step/mm-t levettem 1000-re.
Megpróbálom ezt az XML-t felmásolni az IBM-re, megnézem, mi történik.

cxmcdtrx

Az új XML fájl használatával megszűnt a hiba.
Ha átállítom a jog-ot step-re, akkor is működik, illetve vissza is tudok kapcsolni folyamatosra.
Működik az MDI is.
Elküldöm az új XML-t is.

cxmcdtrx

Ma kaptam meg az új plugint Balázstól, az általam véletlenül előidézett hiba javításával együtt. Ahogy néztem, már a honlapról is az új tölthető le.

http://www.polgardidesign.hu/download/UC100%20V2_125.m3p" TARGET=_fnew>UC100 V2.125 Plugin

Köszönjük!

kr97pwss2

cxmcdtrx