Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

3xeir0p5y

Elvileg az már jó, mert corelból pár kattintással át lehet alakítani vektorosra.

gfvbk036

Még nincs, de holnapra meglesz. Ha nem késő.

xz0mtw8ej

Sajnos nincs Corelem, az Inkscape (ami van) meg több utómunkával vektorizálja mintha "nulláról" megrajzolnám. [#rinya]

t5jvxzhgc

Köszönöm! [#worship]
Természetesen nem ma este akartam vágni, így...holnap/holnapután is tökéletesen jó lesz.

No és...a többieknek is köszönöm a segítő szándékot. [#wave]

x4dvn6dne

Lustizol?
Ugye nem mondod, hogy egy ilyet nem tudsz megcsinálni?

t5jvxzhgc

Őszinte leszek...

Biztos meg tudom/tudnám csinálni, hisz régebben sokat rajzolgattam Corel-ben.
De ha valakinek már készen megvan, -az most mindegy hogy saját kútfőből, vagy máshonnan- és szívesen adja, akkor...minek töltsek időt a rajzolgatással.

Tehát röviden, igen!...próbáltam lustizni!

t5jvxzhgc

Még egyszer...köszönöm! [#eljen] [#worship]

2dbfy8y

Szia!
Ha érdekel a dxf, én tavaly ilyeneket csináltam.

dm0jfi8u

Sziasztok,

nincs véletlenül valakinél újszülött baba érkezéséhez adatokkal feltölthető "sablon" file rétegelt lemezhez? DXF-ben szeretném elkérni,ha volna ilyen valakinél. Olyanra gondolok,amin szerepel különféle aranyos motívumokkal a születési súly,dátum,esetleg nem és a nemre jellemző aranyos mintákkal van telerakva.

Köszönöm szépen!

u26d7s9gv

Helló!

Itt találsz ingyen letölthetőt, készítettem fényképest és függesztős változatban is 3-as rétegeltből lézerrel, ha kell elküldöm dxf-ben, mert cdr-es, corelos:
https://3axis.co/laser-cut-child-birth-metrics-photo-frame-cdr-file/eo4qdwg7/

dm0jfi8u

Szia,szuper,köszönöm szépen,ilyenre gondoltam.
Sajnos Corelem nincs,ha megoldható,akkor küldd át kérlek az adatlapomon található emailemre.
Nagyon szépen köszönöm előre is!

xz0mtw8ej

Ha letöltöd a cdr fájlt, az online Zamzar-ral át tudod konvertálni pl. svg-re ami már a legtöbb programnak emészthető.

dm0jfi8u

Szia,

köszönöm szépen,de az én szoftverem sajnos nem kezeli le. (Solidworksben próbálkozok) :)

Azzal a dxf-et tudnék szerkeszteni.

Köszönöm szépen!

swghderh5

Sziasztok!

Egy kis segítséget kérek!!  Egy rugó utánzatot szeretnék készíteni hornymarással,de negatív ívvel. Sajnos a 'G" kód írásához nem értek.FreeCAD-n hiába rajzoltam meg az ábrát a  VCarve-n nem tudom szépen kimaratni ott nem a vonalon marja ki a rugót. Erről volna szó...