Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

RJancsi

Így jár, aki több topicban egyszerre értetlenkedik... [#sir] Nem vettem észre, hogy oda jött a megoldás! Köszi! Kipróbálom ez elég egyszerűnek tűnik. [#worship]

robokacsa

sziasztok
co2 lézerhez valaki nem csinált még átfolyásmérőt, kinából rendelhető ócsó áramlásmérővel?
annyit tudok róla, ill gondolom, hogy hall elemes  
és ehez kellene valamiféle elektronika, mely ha megszűnik az impulzus, sikít....
ha van ötlet osszátok meg

Kelepeisz Lajos

Én építettem a kínai szenzorral átfolyás figyelőt CO2 lézerhez, az áramkört egy potival be tudod állítani ahol riasszon, vagy egy relét meghúzzon, és igen Hall szenzoros, nagyon masszív cucc.

robokacsa

mutiiii meeeg
elég egy kapcs rajz is :)

Kelepeisz Lajos

Megmutatnám én, de hogy a gyíkba kell ide egy kapcsolási rajzot betenni, azt is fel kell előtte tölteni?

Kelepeisz Lajos

Felteszem ide http://indabox.hu/VN3ckV" TARGET=_fnew>így aki ért hozzá felteheti másképpen, ez így 30 napig lesz itt. A mappa tartalmaz kapcsolási rajzot, nyákrajzokat, leírást, és a szenzor beszer forrását.

PSoft

http://cnctar.hobbycnc.hu/Kelepeisz_Lajos/" TARGET=_fnew>ITT tovább meg fog maradni 30 napnál.
[#wave]

robokacsa

köszönet mindkettőtöknek
úgy is rég csináltam már nyákot....

Kelepeisz Lajos

Köszönöm Béla.[#worship]
Robocska, remélem segítettem, nyugodtan építsd meg nagyon finom kis áramkör, tökéletesen működik.[#vigyor3]

robokacsa

he esetleg lenne rá érdeklődés, legyártatnám gyári minőségben is .
több darab olcsóbb  
keressetek meg ha érdekel valakit.

000000000

Ránéztem én is.  

Mi ez az .odt  fájl? Nem nyissa semmi.

zozo

OpenOffice ingyenes és nagyon jó szövegszerkesztő, táblázatkezelő stb. program.
Nem gondoltam, hogy van aki nem ismeri, mert veri a fizetős (százezres) társait :)

000000000

Valamikor, kitudja hány éve próbáltam. Nagy csalódás volt. Ráadásul nagyrészt nem volt kompatibilis a wordel, oda, vissza. Gyorsan el is felejtettem.
Annak nincs értelme hogy mégis tartsál másik programot, ha meg akarsz nyitni egy valakitől érkező dokumentumot.  
 Amint ez a példa is mutatja. Most is vannak gondok vele.  

zozo

Linux alatt használom, de ismeri a world formátumot. A world nem ismeri az openoffice-t, ahogyan ez sok másra is igaz.  
Mit mást mondjak, a win pl. azt sem látja, hogy linux is van melléje telepítve...:)

zozo

-na ezért kár volt angolul tanulnom :) world-öt írtam word helyett....bocs.