Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

0i8bkxjf4

Működhetne a az S400 ig való parancs de pl vezérlő indításnál felkapcsolja egy mp re 12v on a kimenetet, meg elég csak 1 véletlen kobór pöcc 12v a ttl bemenetre az nem fogja díjazni.  

frob

egyben válaszolok  
Psoft, lehet hogy szavadon foglak! ha tényleg az enyém lehet akkor csütörtök vagy szombat elmegyek érte

alfalaser
nagyon kedvesek voltak és küldtek egy rossz csövet összetörve, már mint csak a nyakát küldték el mindkettőt, viszont sajnos valamilyen megfontolásból a tükröket is letörték a csőnyakról, de nem szeparálták el, ne tudjátok meg hogy nézett ki az a finommechanikai felület, mintha felszántották volna, sajnos teljes mértékben használhatatlan volt... :(

így áll a http://kepfeltoltes.hu/view/160517/IMG_20160511_161855_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" TARGET=_fnew>diplomamunkám
sajnos egyenlőre csak neoncsőnek megy el, mert a rossz kicsatoló tükör miatt csak ennyire képes

Kelepeisz Lajos

Jájj, ez nagyon vad, az ebayn nem lehet kapni féligáteresztő tükröt, vagy íri kellene csimbuktui gyárba hátha adnak el tanulmányi célokra, én már sokszor kaptam forgalomba nem lévő IC-ket erre hivatkozva, ráadásul ingyen kiküldték és a termékért sem kellet fizetni.

frob

Keresetem ebay kicsatoló tükröt, de sajnos nem egyértelmű amit irkálnak, így nem igazán merek kiadni érte pénzt...

000000000

ebay az felejtös ilyen cucokra....
kinai céget keres összesitve alibaba![#heureka][#nyes]

Antal Sándor

Ha nembánnád megnézném közelebbről a lézered,lenne pár kérdésem is.
Amikor neked alkalmas meglátogatnálak,
Nem sürgős,csak hajt a kíváncsiság.
Üdv.:Sanyi

frob

igen alibabáról diskurálok 1-el de kicsit nehézkesek a kicsikinaiak , amikor katalógust kérek mindegyik elkezd kussolni

frob

nincs akadálya, gyere nyugodtan, mondjuk hétvége tuti jó, írj egy mélt,ne terheljük a topicot..
de ahogy mondtam, egyenlőre még csak neoncső :)

000000000

ez az üzleti versengés mind ithon a cégek egy egy alkatrészre küld csak árat amit kérsz teljes lista árnál kus van szintén!

frob

egyenlőre csak választani szeretnék tükröt amire árat kérek... de ügye elakadt a dolog, mindegy még van vagy 1000 cég hasonló, majd csak lesz 1 aki válaszol... :)

PSoft

Szia Robi!

Tényleg a Tiéd a törött cső.
Eljössz érte, és viszed!
Csüt.-pént. nem jó, vidéken vagyok, de szombat igen,szombaton jöhetsz.

Vagy...
Svejk #8548-ban írt opciója, ha megfelel, és...összejön.

RJancsi

Ha szombaton ráérsz mehetek én is a lézerért?

Nagy Zoli

Nincs esetleg valakinek eladó 2W kék lézere?

PSoft

Szia János!

Igen, jöhetsz Te is szombaton.

Svejk, Robi, Te...még valaki???:))
Csak összejön egy "mini tali".:))
[#wave]

RJancsi

Természetesen alkalmazkodom a (potenciális) többi látogatóhoz, de valaki mondja meg, hánykor találkozzunk! [#whatever]