Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

0i8bkxjf4

oooo Hát hamarabb nem szoltál volna  

de azt olvasgatom hogy jó tud lenni ez is

PSoft

Ha  © SYMLY nem tart rá igényt, velem is elbótolhatod!
[#wave]

0i8bkxjf4

© PSoft

Megveheted viszont keress már meg légyszi privátba te itt nagy motoros vagy lézer téren

symly   peti  (egybe)  kukac gémél pont com  :D  
remélem érthető csak hogy robobot ne szedje össze

Kelepeisz Lajos

Sziasztok!
Megkért Pablo hogy rendeljek neki ezt a három rétegű lencsét, mert most valami új cumó jelent meg a piacon , állítólag kisebb veszteségű, mutatja hogy van kék és arany bevonatos, de a leírás egyáltalán nem egyértelmű hogy melyik jobb és hogy azért a 3000ft-ért melyik bevonatút adja, esetleg van valakinek valami tapasztalata ez ügyben?

http://www.ebay.com/itm/445nm-405nm-Three-Element-Glass-Lens-for-Aixiz-Module-/181741530725?hash=item2a50a3ae65:m:mfQ7waXC5-1HVZAPDdVwMlg" TARGET=_fnew>Itt a linkje a lencsének.

nv5firipz

Szia!
Ahogy én a leírásból kivettem az arany a jó mert az engedi át a kék lézert, a másik visszaveri.  
Szerintem az arany bevonatosat küldi mert az első kék szövegben azt írja hogy az a tuti.
Az eladó nagyon korrekt, ahogy az értékelésén is látszik. Segítőkész, ha rákérdezel melyiket küldi úgyis megírja. Gyorsan postáz, ha jól emlékszem kb másfél hét alatt megjött a lézer tőle amikor rendeltem.  
Kár, hogy a postaköltség több mint a lencse :) Bár lassan ott tartunk hogy a magyar posta is ennyiért viszi el a csomagot.

Kelepeisz Lajos

Szia!
Írtam a srácnak az a biztos, vissza írta hogy a kék bevonat a piros lézerhez az aranyozott meg a kék lézerhez való.

nv5firipz

Nekem pont ma jött meg egy olcsó 3 rétegű lencse, azon is aranyozott bevonat van. Majd kiderül hogy muzsikál.

Kelepeisz Lajos

Ez talán Kínából jött, mennyire volt olcsó?

nv5firipz

Igen, kínai. 1300 körül volt ingyen postával.

Kelepeisz Lajos

Kíváncsi leszek rá Pabló is mit mond, mert eddig ha jól tudom mindenki kék bevonatost használ(t).

nv5firipz

A hét elején tudok majd tesztelni. Kíváncsi vagyok én is.

Kelepeisz Lajos

frob

sziasztok
puszta véletlen van e valakinek elfekvőben CO2 lézerhez kimeneti tükre?
és persze megválna tőle némi magyar forintért?
Kérem jelentkezzen magánban, köszönöm!

PSoft

Vajon, melyik lehet CO2 lézernél a..."kimeneti" tükör?[#nemtudom]

msas

az a tükör amelyik egy kicsit át is engedi a sugarat, mert ha két egyforma tükröt használna nem tudna kilépni a sugár.A "kimeneti" ükör , ha jól emlékszem kb 20%-ot átenged. (nem biztos, hogy 20% , de valami ilyesmire emlékszem)