Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

000000000

Akkor jobb ha eladod:))
Jó áron nekem. Szétszedném alkatrésznek.

m7kt5jwe

Tudsz venn bárhol a neten. Egyelőre a megoldás kellene, ha nem akkor megy vissza a forgalmazónak.

s5f8tmfv3

Moshi-draw?

m7kt5jwe

Moshi akármi.... ha corelban rajzolok , utánna van a baj a Moshilaser-el. vagy mivel.

s5f8tmfv3

Szerintem komolytalan program, ne várj tőle sokat. Nálam addig vacakolt amíg kidobtam.

m7kt5jwe

Érzem, én is hogy ilyesmi van... Megoldás?

s5f8tmfv3

Csak azt tudom mondani amit én elkövettem: eredeti elektronika kidob, átalakít step-dir kompatibilisre. Onnantól működik rendesen.

m7kt5jwe

Hűha.. Ez költségben hogy nézett ki?

s5f8tmfv3

A két léptetőmotorhoz kellett vezérlő, meg egy optón kivezettem a lézer kapcsolást egy utólag beépített printer csatlakozóra. Talán 5-6ezer lehetett az anyag. Most Mach3 hajtja mint egy kéttengelyes gépet.

000000000

Neked melyik típus van?
Vektoros, vagy csak raszteres volt eredetileg?
Digitális kijelzős, vagy analóg műszeres?
A lézert csak ki, be tudod kapcsoltatni, vagy szabályozod is?

m7kt5jwe

Akkor ez a része sakk-matt részemről.

000000000

Nincs szükségem komplett gépre, mivel én akarok nagyobb munkaterűt építeni. Csak néhány alkatrésze, ami kell.  
Ezért gondoltam, hogy esetleg olcsón hozzájutnék a komplett géphez akkor érdemes lenne szétszedni.

Sajnos, a problémádban nem tudok segíteni. Nem ismerem a vektoros programját.  

000000000

m7kt5jwe

Nemrég vettem, ha nem lehet beállítással megoldani a problémát, akkor megy vissza  forgalmazónak. Még garanciális, de nem tudtam még használni a vágás funkcióját rendesen.

PSoft

Nekem ugyan nem volt MoshiDraw-os kínai lézerem...
De itt jópár lézeres kolléga küzdött már vele több/kevesebb ideig.
Aztán,ha jól tudom...minden feladták!