Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

robokacsa

valakinek lézer lencse eladó nem lapul a fiók mélyén? 60 W lézerteljesítményhez, a fókusz80-120 mm.

robokacsa

átmérő 25mm
kicsit szétszórt vok.

c2nsu773m

Neked valamiféle házi készítésü fej van a gépen?

robokacsa

nem. miért? fókusz miatt?

robokacsa

ytterbium fiber lézer hűtéséhez, miért kell a víz vezetőképességét bizonyos értékek között tartani, netán direkt hűtése van, és a víz áramlik közvetlen a dióda körül?????[#nemtudom]

robokacsa

ja 1500Wos hegesztő lézer

ewssp032s

Valaki meg tudna mondani, elhasznalt Co2 lezer csoveket ujra lehet tolteni, mit lehet veluk kezdeni ?
A lencse es a tukor ami bennuk van hasznalhato ? ahogy latom kinyerheto mert sima ragasztoval vannak felfogva.

6x509vxe

Ez engem is érdekelne,van 3db csövem,ujra szeretném töltetni,de ugy hallottam spec gázkeverékkel megy.A sima CO2 gázzal csak néhány órát működik.

c2nsu773m

Fiúk van egy rosz hírem!
KUKA!!!

rbbhbyvfs

Nem lehet átalakítani átáramlásosra?

c2nsu773m

de azt lehet ,csak elgondolkodtató a gazdaságossága...

c2nsu773m

Nem fog sikerűlni a kinyerése addigra összemarod, és mit kezdesz vele?

c2nsu773m

Vissza lehet kűldeni kinába újratöltik.
posta oda vissza + töltés.

robokacsa

optikai kábeles lézerdiódánál a kábel végére kell optika?,vagy talán egész optikai rendszer?

rbbhbyvfs

Szerintem igen. Mivel a szál belsejében össze vissza verődnek a fényhullámok.