Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

000000000

xp-n nem látja win 7-en műkszik, de most már le is szeretném másolni, elvégre egy géphez használom nem is tudnak a szofverrel mit kezdeni a gép nélkül

000000000

win7 elöfordulo probléma az driver ilesztése vagy betöltési hibák egy egy ujra indités kor....
xpn probáltad manuálisan telepiteni a usb key drivert?  
moshidraw_left mapát kel betalozni utvonalnak onan már felismeri az ileztöt az xp!

de egy ujra telepitésel lehetne probálkozni moshidraw proginál az az uninstal gép ujra indit aztán ujra telepit  moshidraw aztán ujra inditás mégegyszer!

000000000

elnézve a gyárto oldalán vanak usb key driver javitások........
http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=hu&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=auto&tl=hu&u=http%3A%2F%2Fwww.moshisoft.com%2F" TARGET=_fnew>moshisoft
vagyis ezek:
http://img20.imageshack.us/img20/6393/snap008o.jpg" border=0>

000000000

Teljesen osztom a véleményed. Én már legalább egy éve is felvetettem ezt a gondot. A kulcs másolására senki nem tudott érdemi információt adni.  
Pedig fontosnak tartanám.  
Akár a kulcs másolása, akár a progi feltörése megnyugtató lenne.  
Ha, jutsz valamire, szólj.

000000000

szoftver forgalmazonál élhetsz a potkulcs inyénylésével hisz van érvényes licensz jogod...

PSoft

-Mi kell ahhoz,hogy egy esetleges pótkulcs igényt érvényesíteni tudjon az ember?
-Miből derül az ki,hogy nekem érvényes a licensz jogom?
-Mivel bizonyítom,hogy nekem "eredeti" van?
-Mennyi macera,utánjárás ez nekem,a pénzemért?

000000000

Persze, gyári cucc, szoftverrel, kulccsal van.  
De, ha ilyen egyszerű lenne, nem nyavalyognánk itt.  
Ezért kell a kulcsmásoló, vagy a szoftver buheráror.  

000000000

milyen forgalmazotol veted az szoftver vezérlö stb?
ebay talán?

000000000

ez hasonlo mind egy serial szám igénylés ha hadwer fügö a licenszed!
ha tönkremegy az adot számitogéped akor mér nem is tudod használni a szoftvert ami rajta volt és cserbe hagy a szoftver folgalmazó ha gépfugö licensznél?
igélheted az uj licenszelés ezt tudod bizonyitani az azdot bizonylata számla amit szoftver vásárláskor kapsz!

ha meg veszel egy szorftvert igazán csak a licenszért adsz pénzt lásd oem windows hologram cimke!
vagy onlines regisztrálható windows töbször is meg teheted anál is ujra ujra kérsz licensz igénylést a microsoft gyártotol! :)

ewssp032s

Haliho mindenkinek !
Fojtatva a kinai lezer temat, erdeklodom ban e valakinek tapasztalata NewlyDraw programmal ?
Mivel a kulon a software beszerzese koltseges s szerencsem volt beszereztem egy hasznalt gepet, aminek megvan mindket programja, NewlyDraw es NewlySeal is, hasonlo felepitessel, szinten 40 W teljseitmeny, kicsit nagyobb hasznos terulettel. Elsore mas gyartotol, mas az alaplap, a lezer tapja is.  
Meg nincs kicsomagolva, de majd keszitek fotokat es felteszem oket. Termeszetesen a vezerlo alkatreszkodjai itt is le vannak csiszolva, ami eleg rosz hir.

000000000

Mindenek előtt NAGYON KÖSZÖNÖM a gondolatokat mindenkinek! Na szóval arra jutottam, hogy a hardverkulcs másolása nem megoldható.... sajnos. A  kód igénylése folyamatban van.  
Végleges megoldásként, ha már ez ennyire körülményes a program visszafejtése maradt. Egyenlőre itt tartok, kérdés csak az megéri-e a befektetést. Ha az ember üzleti alapon használja, úgy is ott van a számla róla, tehát igazolni tudom, hogy legálisan használom, az hogy nem hardverkulccsal működik meg nem érdekel. Azért számomra örök vicc marad, hogy megveszel valami, és folyton neked a rendes vevőnek kell szívni azzal, hogy igazold, TE eredetit használsz. Akkor mi szükség a BSA-ra meg ezekre. Elvégre ha valaki megvádol neki kell igazolni....
Úgy látom mindig a helyes úton járó ember szív.

000000000

És még csodálkoznak a szoftvergyártó cégek azon,hogy szinte mindenki "kalózkodik"...

000000000

hobbyra éés othoni felhasználásra felesleges a jogtiszta cuc mert az senkit nemérdekel!
más egy válalkozásban ahol mindent hivatalosan kel vezetni és dokumentálni számla..adobevalás stb!
sokszor könyebb ut a szoftver véglegesitése ahogy mondod és nemárt ha ehez is ért az iletö sokszor kihuzot ez a lehetöség engem is az ilyen helyzetböl!

Béni

Szoftver visszafejtés?
Szerintem ne kezdj bele, nagyon profinak kell lenned, profi eszközökkel az eredményhez.
Nézd meg  http://www.oreans.com/themida.php" TARGET=_fnew>EZT, csak 150 euro és igen kellemetlen napokat, heteket tud szerezni a visszafejtőknek. (Dolgoztam már vele, de nem ellene. [#vigyor2])
És ehhez még csak hardverkulcs sem tartozik, ez egy nem túl komplikált megoldás.

000000000

pláne ha inteligens a védelem is pl... debugprotect...srting encrypt....crc32.... virtual memory valahogy igy kombinálják ez elöfordul egy védelem alat is az összes!:)