Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

Béni

Ez nem túl jó hír, mert a legnagyobb krekkerek a kínaiak és az oroszok. És bennük még él az egészséges nacionaliznus, nem nagyon törnek nemzeti szoftvert.

000000000

hid el ezekbe is van nonem az a legroszabb semit nem lehet roluk találni az az elindulásnak hogy is kezgy hozzá!

c2nsu773m

És a hardver részt hogyan fogjátok pótolni??????????

000000000

PSoft potkulcs lene a lényeg hogy a melo ne áljon meg szoftver és mcp mindenféleképen kel ugyis....:)

PSoft

A hardvert nem tudom pótolni,én kizárólag a kulcs esetleges "meghibásodására" gondoltam.(pótkulcs)
Hányszor van,hogy egy pendrive csak úgy nem hajlandó tovább....

000000000

kérdés?
ha lehuzod a kulcsot a futo szoftver alol medig müxik a program?
ugy látom hogy csak laser outpot van kihegyezve hogy csak azt tiltsa a védelem inditáson tul lehet ugrani.......

PSoft

Az MPC mindenképpen kell,hisz az vezérli a gépet.
Viszont az MPC,mint ahogy Tamás is írja,a saját nemóriájával képes önállóan,PC nélül is dolgozni,pld.egy pendrive-ről.

Ki lehet zárni a LaserCut-ot a folyamatból,mint ahogy gyakran van is.

Az "előmunkák" készülhetnek pld. ACAD-ban,Corel-ben is.
Vagy,ha képgravír,akkor Photoshop,Photograv,stb.

A LaserCut,az MPC-hez fejlesztett szoftver(felület) a PC-re.
De,... van élet nélküle is az MPC számára.:)

PSoft

Egészen addíg műxik,és kommunikál az MPC-vel,amíg be nem zárod.

Paraméter beállításokat,módosításokat(MPC)biztos,hogy tudok lehúzott kulccsal csinálni.

Hogy a lézert megfogja,vagy nem,azt most nem tudom,de meg fogom nézni.

000000000

ha csak az lcds kontrol megy azis müködik usb kulcs nélkül ha lehuzod?
mert még a lasercutal lehet játszani hogy ne keljen neki usbkey de ha hadver is figyeli (lcd control..mpc kártya) az usb kulcsot akor tényleg csak fizikai usbkey másolás marad!

PSoft

Az lcd-s kontroll-nak,MPC-nek nem kell.

Szerintem a hardver nem,csak a LaserCut figyeli.

c2nsu773m

Akkor sincs értelme az egésznek mert a 6515 csak egy bizonyos  ECP kiterjesztést fogad nem pedig PLT vagy DXF-et!
És a Corelban is van egy beépülő részegység amin kereszűl történik a komunikáció!
Semmi értelme feltörni a L Cut programot!!!!!

PSoft

Hoppá!

.ECP a kiterjesztés,teljesen igazad van.[#falbav]
Azt pedig,eddigi ismereteink szerint,csak a LaserCut tudja produkálni.

Tehát,.... a #2564 módosítva,helyesen:

Az MPC mindenképpen kell,hisz az vezérli a gépet.  
Viszont az MPC,mint ahogy Tamás is írja,a saját nemóriájával képes önállóan,PC nélül is dolgozni,pld.egy pendrive-ről.  

Nem lehet kizárni a LaserCut-ot a folyamatból,mint ahogy tévesen gondoltam.:((  

Az "előmunkák" készülhetnek pld. ACAD-ban,Corel-ben is,a LaserCut számára.  
Vagy,ha képgravír,akkor Photoshop,Photograv,stb.  

A LaserCut,az MPC-hez fejlesztett szoftver(felület) a PC-re.  
NINCS élet nélküle,az MPC számára.:)

Viszont,a "pótkulcs" kérdése továbbra is fönnáll.:)

000000000

Sziasztok!

Egy MoshiDraw 7.8-as programmal van a bajom, idáig működött, most meg rendre kiírja, hogy ismeretlen hardverkulcs, van rá valamilyen ötletetek mi lehet a gond. Az segítséget előre is nagyon köszönöm.

PSoft

Na,látod Tamás.

Nem feltörni akarom a programot,csak....

Úgy néz ki,hogy a MoshiDrav-val megtörtént,
mint ahogy szempi fórumtárs írja.

Nem látja a hardverkulcsot.:(((

Mit csinálok,ha majd egyszer a LaserCut is ezt közli velem?

Csak ezért firtattam a "pótkulcs" legyártásának a lehetőségét.

000000000

milyen opredszeren van?
lehet az szorakozil az az ilesztö driver ami a hadwer kulcshoz tartozik...!