Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

besirkyjh

12 000ft-ért játszon vele a gazdája !!

43pbwjg8s

Akkor bocsánat!

Cserébe alakul a G-kód alapú raszter megmunkálás is.
A szoftvert én csak tesztelem. Majd előadja az aki készíti ha megefelelőnek találja már. :)

A lényeg, hogy olyan kódot szeretnénk generálni, hogy a lézerfejetcsak fel kelljen tenni a Z-re és a normál HOBBYCNC vezérléssel lehessen vele dolgozni.  
Tudom hogy nagyon amatőrök vagyunk, de én nagyon lévezem az ismerkedést.

Akkor..
Raszter megmunkálás G kódból:
http://hobbycncart.com/forum/33-134-3747-16-1317584140" TARGET=_fnew>raster megmunkálás G kódból

és Vektor megmunkálás G kódból:
http://hobbycncart.com/forum/33-134-3757-16-1317592631" TARGET=_fnew>vektor megmunkálás videó

A reszter végén láttam, hoyg lehet érdemes lenne játszani azzal, hogy más és más mélységeket készítsen az ember.
De ennél a teljesítménynél a moduláció nem jó.  
Igy is határon van hogy egyáltalán megkapja a fát. Tehát a megvilágíts ideje lehet az esetleges megoldás. Erre megvan a mód szerencsére.

ui:
Hagy legyek buta a dologhoz. Igy másképpen nézem és lehet mezei módon másabb (lehet rosszabb) megoldást találunk mint a hozzáértők!

ui2:
Csak gondolkodok. A programozható DISCO lézerek galvósak? Vagy valami hasonló módon működnek mint a galvó?

dcsaba

van 8000é nalam 1w dioda, de ez nem az a topic...

000000000

Nem magamnak gondoltam,köszönöm! Én hajtok egy 4Wattosat 930nm hullámhosszon....

De HA belegondolunk,hogy 8000HUF a dióda +fókuszlrncse (2000-3000HUF az eBayen) + keresünk valakit aki drehál finom métermenetes alu tokozást,amivel az optika kalibrálható......hát nem tudom,hogy melyik az olcsóbb.DE ha abból indulok ki,hogy ledrehálom én.... nincs menetkésem finommenethez,szóval azt is meg kellvenni 1x.
DE nem akarok reklámozni semmit.NEM én árulom 12ért!!!!

000000000

A shoping meg a shipping nem ugyan az ám!

Miki2

Miért kellene venni?
Vagy köszörűd sincs?

c2nsu773m

Alánlanám figyelmetekbe!
A Mach3 új verziószámú lézer plugint tett elérhetővé!

000000000

szégyen gyalázat,de nemhogy köszörűm még egy centi rapid acélom sincs itthon....

000000000

Free shipping = ingyenes szálitás hungarian:)

000000000

Ez így igaz, csak te nem ezt írtad, és az mindjárt nem azt jelenti!

Te ingyenes vásárlásnak tűnőt írtál!

ewssp032s

Egy kis CO2 lezer bejegzolenyomat, 0,075 lepessel, atmero 29 mm, kb. 3 perc munkaido.

http://www.creatiipublicitare.ro/images/mixtet/gumi.jpg" border=0>

ewssp032s

35% teljesitmeny, vedofolian/papiron keresztul, mejseg kb. 1-1.2 mm

000000000

Mondd! Az ügyvéd nem "advocat"? Itt "avocat" szerepel...

Bocs, csak kekeckedem ;-)
Szuper a bélyegző!

2c77kibr4

Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy 4 mm vastag alumínium lemez lézerrel vágásához mekkora teljesítményű lézerre van szükség? Köszönöm, Gyöngy Attila