Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

dcsaba

Nu, kiegészítettem az oldalt kapcsolási rajzzal. Nézd meg, lerajzoltam az én áramgenerátorom, és van mellé egy kis leírás is.

9ah5mpgwm

Keresek olyan fórumtársat aki csepelen vagy a környéken lakik és lehetne vele személyesen is tapasztalatot cserélni.

kisinas

Szia ! Az ESET SMART szerint tele van trójaival a Lasercut53.zip és a CD-is.

000000000

ha nincs MPC6535 hedwered mitsem ér a szoftver....[#vigyor1]

000000000

Helo néztem a rajzot igy már sokkal jobb.Csak szórakozásból vagy komolyan meg akarod épiteni ,hogy úgy működjön mint a videón??????????Látom otthon vagy ebben a témában.Nekem komolyan kellene egy működő képes változat.

dcsaba

szia!
fabeégetésre akarom használni. a fekete anyagok égetésén nagyjából túl vagyok, arra viszont tényleg elég 200mW. Ebből az 1Wattból többet kell tudni kihozni. Fabeégetésre ez teljesen elég lenne, viszont az optikán nagyon sok múlik, az meg nekem nem megy. Egyelőre...

000000000

Helo az optika a fókusztávolság miatt kell ????úgy mintha cd-t irnánk vele,a meghajtó saját lézerét és optikáját kell egybe épiteni és lehet vele gravirozni.A dvd irókban ez a 200-as lézer van én még nem szedtem szét nem tudom milyenek vannak.Optika nélkül mi van???

PSoft

Az Avira is trójait kiabál,valami nem ok. amit felraktál!!!
[#szomoru1]

PSoft

De,ha van....(MPC6515).

Az is a LaserCut-tal kommunikál.[#wink]

Viszont így nem merem....[#rinya]

c2nsu773m

Ez érdekes, mert a gépemen nem jelzett a vírusíró.
Akkor leszedem....

dcsaba

ismét érkezett néhány darab 1 wattos lézerdióda. további info a weboldalamon.

bvadkrcds

Sziasztok!
Milyen védőszemüveget kell használni CO lézerhez? És hol lehet kapni?

http://www.akupunktura.com/uploads/products/view/near/90.jpg" border=0>

c2nsu773m

Szimpla üveg!!!

bvadkrcds

Szimpla üveg??? Az üvegen nem megy át? Akkor a plexi is jó?

000000000

igy van szimpla üveg nem plexit!
de ha beminösitet védöszemüveget keresel adot hulámhosszu lézerhez 100...200$ közöt mozog az áruk![#bee1]