Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

c2nsu773m

pedig jó lenne ha a vezetékkel együtt el tudnád kűldeni mihamarabb!

dcsaba

Ha valaki galvo- fejet építene szeretném felhívni a figyelmét az Adok veszek topicban a #19664 hozzászólásra.

c2nsu773m

Keresek méhselyt szerü rácsot, lézergépek asztala szokott lenni.
Nagyon vékony de igen erős.
Nem találkozott valaki ilyennel?

motion

Üdv. Robi!
Ezért írtam a lencsére, hogy "talán ez?" És pedig ez nem is a legolcsóbb...
Lencsénél nem nagyon találok olyan hirdetést, ahová oda biggyesztik a gyártót is, mint pl. a belinkelt tükörnél.
Egyébként azokról a tükrökről mi a véleméd/véleményetek?
Értem az okosságot, amit mondasz, de még mindig nem sokkal vagyok előrébb...
A Sanyi által javasolt optikát most nem áll módomban megvenni. Biztos vagyok benne, hogy lehet jó kínait venni, (és hogy nem csak Te használsz kínait).  
A kérdés, hogy hol?  Ki honnan, mennyiért, milyet?
Adnál privátban egy ajánlatot? Olyan termékre, amelyikre azt mondod, hogy: na ez használható. ( a 1708-ban van az elképzelésem)  Azt az örök supportot meg nyugodtan figyelmen kívül hagyhatod... :-)

000000000

Szia! A tükör darabja 5-7 e Ft. A minősége tökéletes, arany bevonatú ezen nem sokat lehet elrontani. A lencséből van pár típus a jobb fajta kb. 20e Ft-ba kerül. Mind van nekem.

000000000

Sziasztok, már meglévő gravírozó gépre installálható egy lézeres feltét?
Érdemes-e? vagy sosem lesz igazán jó? és mennyibe kerülhet?

yuagaci9g

http://www.youtube.com/watch?v=sr5U5YlE9Zc&feature=feedrec_grec_index" TARGET=_fnew>Minimalis, mondhatnam nulla forintos raforditasal.

000000000

Köszi a linket Fantasztikus!  
azt átjött, hogy lehet!

dcsaba

Felraktam a http://dcsabacuccai.uw.hu" TARGET=_fnew>weboldalamra pár csacskaságot a lézer játékaimról.

c2nsu773m

Akinek hiányzik néhány DLL file a LaserCut5.3-ból
na meg egykét lézerprogi!
http://cnctar.hobbycnc.hu/TTamas/Laser/MPC+LaserCut/" TARGET=_fnew>PRG.DLL.LaserCut5.3
Csak pár napig lesz megtalálható!

000000000

Szeva Csaba!
Engem is érdekelne ez a fajta lézer játék de seholsem találtam értelmes leirást róla vagy csak én nem tudom értelmezni!!!!!De meg köszönném ha segitenél benne, a dvd iró tupusa is számit???????

dcsaba

én egy msi CD író DVD olvasó kombót bombáztam szét, abból vettem ki a fókuszáló lencsét.
Ha tudok, szívesen segítek.

000000000

Üdv éppen most néztem videót az épitésről de ez igy magas nekem.Helyben látni kellene hogy készül el milyen cuccokból akkor talán könnyebb lenne.Még keresgélek hátha találok számomra erthetőbb rajzot.Alkatrész és bekötési leirás kellene úgy már meg próbálkoznék vele.

dcsaba

Laser diódában tudok segíteni. Az áramgenerátor nagyon egyszerű hozzá. Lencsét pedig legegyszerűbb kitermelni.

000000000

Szeva nem probléma a meghajtó szétbuherálom csak legyen egy számomra átlátható kapcsolási rajz a többit megoldom.