Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Léptetőmotor

Indította gaben, 2025 február 03, 18:30

Előző téma - Következő téma

000000000

Nemtudom szerinted igen?

f6kuxbs9f

Nem tűnik drágának, azért állapot kérdése is.
Csak a viszonyítás kedvéért, én tegnap kaptam meg a csomagot, amiben egy 1,3 Nm-es, 400 lépéses Vexta motor jött. Szállítással és bankköltséggel együtt 30 Euroért. Az ebay.de-n vettem.
Üdv

000000000

Az a baj hogy nemtudok németül és ezáltal nemnagyon vágom az e-bay-t te tudsz németül?

f6kuxbs9f

Igazad van, a nyelvtudas nem befolyasolja hatranyosan a beszerzest :-))
Ha gondolod nezd meg az ebay.co.uk oldalt, az angolul van, de meg mindig eu, tehat vammentes. Az usa-bol ilyen teteleket ideszallitattni altalaban nem erdemes.
Udv

000000000

kb. 2x annyiert mar 0,9 fok felbontasut, 2Nm tartonyomatekkal kapsz. Noviujan, es az 2000-es fordulaton meg hoz 1Nm-t megfelelo hajtassal

Bicska

Hello

Nem tudná valaki elküldeni a sanyo-denki katalógust mailben, mert a tárházből már nem tudom letölteni? Előre is kösszi!

000000000

Szia.  

Mail cimed?

000000000

Ma felrakom az uw-ra a sanyo denki motorok.pdf  
és egy pár értelmes dolgot.
A cim tramp.uw.hu

Lehet hogy beletelik egy kis időbe mre aktiv lessz:)))

000000000

Akkor mondanám hogy kb 5-perc után megált a feltöltés ez a uw. egy nagy car kinlodok kb vagy két órája de kakuto. Tiszta szégyen.

UW legyen veled!

000000000

Egybe, betömörítve küld el mailben (25MB-tól kisseb?) és én feltöltöm a Tárház I.-be a Doksik közé!

000000000

44Mb  becsomagolva.

000000000

Az sok. Sajnálom! Majd valamit kitalálunk...

000000000

Nem lehet különválasztani az érdekesebb infókat (pl. csak a léptőmotorokról szóló részt)?

000000000

Akkor aszt elküldöm azmég belefér 25Mb-ba.

000000000