Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

000000000

Használj Operát. Az elég gyors, és helyesírás ellenőrzője is van. Már én se merek nélküle bejegyzést írni. :D  
 Amúgy egy kis ráérzéssel kiszúrja az ember, hogy ki az aki anyanyelvi magyar csak trehány, és ki az aki idegen nyelvként küzd vele.  Utóbbinak csak akkor  vesszük fejét, ha tévedésből előbbinek nézzük. :D

000000000

de áldom a kezit és a tudását aki kitalálta ezt http://www.google.hu/search?hl=hu&source=hp&q=SpeakBoard&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=" TARGET=_fnew>ITT
miklos hangal mindha nemis gép szolna hozám![#papakacsint]

svejk

Akkor ezért a földeletlen hálózat?

4um5b65d

Na akkor kapcsojja ki szépen mindenki a hejesirás elenörzöjét és akkor megláttyuk, ki hogy ír.

Én bisztos nem fogok beégni.. :)

000000000

Biztos vagyok benne. hogy vagyunk itt néhányan akik évekig tanultak oroszul, de meleg vizet se tudnánk kérni. :D

000000000

A "0" la?
A fázis ráz minda ketö höz képest föld...nulla!
de mérve még sincs közös potencián!:)

000000000

vagy egy ilyenel még helyes irást elenörzés
http://cnctar.hobbycnc.hu/mambablack2009/vegyes/7417.zip" TARGET=_fnew>#7417 hozászolásod!
[#vigyor5]

juh0557j0

Ez a legjobb minőségű kábel amit használtam. 5 méteres és nem zavarja semmi. Másik kábelekkel szívtam én is sokat.Legutóbb például a habvágóm a fűtés bekapcsolásakor elindult és a fűtésszabályzó potival tudtam a mozgás sebességét és irányát változtatni [#smile]

juh0557j0

000000000

Ez karaj[#hehe]

Ezt a kábelt kipróbálom, mielőtt kivágom a vezérlőt az ablakon[#falbav]

Köszi!

000000000

Gondolom, meglepődtél?

juh0557j0

Eléggé, mert ez az ötödik gép, de még egyik sem csinált ilyet. A vezérlő is majdnem ugyanaz, mint az előző kettőben. Lehet, hogy ez a "majdnem" az oka.

000000000

Nos, találtam a "fiókban" egy rövid kábelt komoly kinézettel.

Kipróbáltam, és csodálatos módon minden tökéletesen működik!!!!!!

Köszönet Mindenkinek a segítségért!!!

000000000

[#nyes][#nyes][#nyes]

Arany János

Sziasztok!
Megint bánatom lenne!
Eagle-ben (kapcs. rajzon) hogyan tudok "áramot adni" a 74HC244N-nek?