Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

Szalai György

http://cnctar.hobbycnc.hu/Szalai_Gyorgy/Aramhurok%20H1.jpg" TARGET=_fnew>Én ennyire egyszerű megoldásra gondoltam.
Működhet?
Ha a független táp is stabil és a H1 digit tápja is az, akkor a H1-ben lévő Schmitt is mindég ugyan annál a céltárgy pozíciónál billen.
De hogy ez mekkora távolságot jelent majd?

000000000

Igen ez jó!
Ne feledd, az optóknak is van fix késleltetése, ami úthoszban nyílvánul majd meg (ami meg a sebességtől is függ majd)!

000000000

A váltóáramú közelítéskapcsolók 2 vezetékesek. Zárt állapotban is esik rajta annyi fesz., hogy működjön. kb. egy graetz és rövidre-zárja valamivel, tirisztor pl.

000000000

Azt nem ismerem, lehet, de a H1-hez ez úgysem használható lenne.

43pbwjg8s

Srácok!
Az Eagle-ben a sima 2-es és 3-as nyákbaépíthető sorkapcsot hol találom? Ezek azt hiszem 5.08-as lábtávolságúak.
Milyen néven van a libben?
(nem röhög!!!! Nagyon. :) )

dg8n4i8x

conn wago alatt vannak ha jól emléxem...

dg8n4i8x

természetesen KisKZ-nek szólt...

dg8n4i8x

con-wago-500 megnéztem...

6fabbzvm

con-ptr500 PTR Connectors

43pbwjg8s

Köszönöm!
közben keresgéltem, de igy egyszerűbb.
Bocsánat érte!

43pbwjg8s

Csak az zavar benne, hogy a (mondjuk pl a két pólusúnál) el tudom mozgatni a két pólust egymástól a schematic-ban.

000000000

Az lehet, hogy nem jó! A DXP-ben szigoró megfeletetés van, lehet, hogy az elvidben az 2db 1-es alkatrész, ha a nyákon 1db 2-es lesz letéve. akkor hibát fog jelezni a program (nem fog stimmelni az alkatrész típus és lábszám)!

43pbwjg8s

Azt hiszem most megoldom sima forrszemekkel.
Az elhelyezkedésüket tudom, az elég
A megnevezéssel összekötöm Őket és csoportba foglalom.
Majd meglátjuk mi lesz belőle.
De ha online lesz majd egyszer segítségem, lehet lesz pontosabb, jobb megoldás.

43pbwjg8s

Egy kérdés:
A szűrők a GND fix bekötésétől eltekintve mind a két irányba beköthetőek?
Péladképpen a DSS 306-55 FZ 103 N100.

000000000

Igen szimetrikus (nincs deffiniált input-output)!