Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

000000000

István ez nem a getronic szubszonikus riasztoja?

bmejdz9nu

http://cgi.ebay.com/Fixed-Cellular-Terminal-GSM-Gateway-GSM-Module-900-1800_W0QQitemZ230335265200QQcmdZViewItemQQptZAU_Home_Personal_Security?hash=item230335265200&_trksid=p3911.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A15|39%3A1|240%3A1318" TARGET=_fnew>Én ilyet (azaz többet) vettem már....
50USD = kb. 12.000Ft...(szállítással)
Egy telefont rákötve... vezetékesként működik... (de GSM, valamilyen SIM kártya kell hozzá...)

Riasztót is Kínából vettem...  
Ezek általában a "normál" telefonra küldik/veszik a jeleket... ill. programozhatóak, vezérelhetők... Ehhez kellett...  

http://www.strongmanproducts.co.uk/images/gsmmodule.jpg" border=0>

000000000

urak!tudna e valaki segiteni nekem egy olyan időzitő megépitésében,ami egy levegő pumpát kapcsolna be,15 percre,és 45 perc mulva ujra kapcsol,és ebben a ciklusban.

s7manbs8

Én lehet tudnék, ha nem megy valami.

bmejdz9nu

http://eviramall.com/catalog/images/timer-switch.jpg" border=0>

Kb. 1000Ft egy "baumaxba" :) Kis pöckök... beállítod... kész:)

000000000

jaj ne csigázz,már régota szűkségem lenne egy ilyenre!:))nem is nekem a haLAIMNAK,ÉS REMÉLEM ÁLLAT VÉDŐ VAGY?!:)))

000000000

EZ IGY TUL EGYSZERŰ LENNE,MERT A GONDOM EZZEL,HOGY EZT MINDIG BE KELL ÁLLITANI KÉZZEL NEM?

bmejdz9nu

150 halam van 15m3 vízben.... fele KOI... :)
De nálam a vízforgatás vezérlése automatikus... azaz csak az éjszakai árammal megy :) Olcsóbb :)

bmejdz9nu

Nyári/téli időszámítást nem tudja :) 15 perces DIP kapcsolók vannak benne... (15-30-45-60-75 stb...)
De van atomórás változatban is... :) Kicsit drágább :)

s7manbs8

Ami kutyám eddig volt mind megszökött, pedig jól bántam velük, lehet velem van a baj ? [#lookaround]

A legutóbbi óta nincs is állat a kertben, csak ha néha kimegyek, talán egy van olyankor, meg a békák nyáron vagy a giliszták, ha eső van....[#lookaround][#lookaround]

000000000

AKKOR GYAKORLATILAG EZ FOLYAMATOSAN MEGY,ÉS A BEÁLLITOTT IDŐ CIKLUSNÁL KIKAPCSOL.ÉS KEZDI ELLŐLRŐL?HŰLYE KÉRDÉSEK TUDOM,DE MEG KELL KÉRDEZNEM MIELŐTT" EKKORA BERUHÁZÁSBA FOGOK EBBEN AZ INSÉGES IDŐBEN![#vigyor][#vigyor][#vigyor][#vigyor][#vigyor][#vigyor]

s7manbs8

Nekem is van egy 230V-al menő német órám, amíg ki nem hagy a 220 , addig megy, illetve akkor megy amíg van fesz. a hálózatban. Hallgass Péterre, jókat mond.

bmejdz9nu

24dbx15perces (1 nap) kapcsolók körbe... Ha bepattintod 15 percre bekapcsol... ha kettőt 2x15 percre stb...
50Hz vezérli... ez adja a pontosságot...
Megy benne körbe egy "motor" mint egy léptetőmotor :)
Egyszerű... nagyszerű... olcsó... = vegyél egyet... valamire jó lesz:)

Teaway

OBI-ban vettem pár hete, 490HUF-ért adták.

000000000

[#vigyor][#vigyor][#vigyor][#vigyor]PÉTERTŐL MINDIG TANULOK,CSAK KŐRŰLMÉNYES KI8HUZNI BELŐLLE AZ INFORMÁCIOT!:)))NÉZZ BE A MAPÁIMBA,VAN OTT NEKED VALAMI!:)