Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

kaqkk007

A drv vezérlőt nem én írtam , én majd tb6600 as meghajtókat fogok használni (az bevált a mostani gépemnél)

Szalai György

Ja, kevertem. Bocsánat.

000000000

Szóval mivel lehet a hütőbordát a stickre ragasztani?  

000000000

Köszönöm szépen

kisinas

Rabb Ferenc

A "Mehet" előtt nyomjál légyszíves egy "Válasz" gombot, hagy tudjuk meg kinek szól a mondandód. Köszi [#integet2]

kaqkk007

"Van hőálló ragasztóm de én raktam egy kis hővezető pasztát alá " jó a hővezető ragasztó csak ne kenj alá pasztát ! Tisztítsd meg a felületeket hígítóval-denszesszel és ha tiszta akkor jöhet a ragasztó

000000000

Mint írtam hőálló ragasztóm van http://www.mestervagyok.hu/gasket-sealant-kartusos-hoallo-tomito-ragaszto-szilikon-300c-ig-voros-AG0006.html/hun/" TARGET=_fnew>ragasztó nem hinném hogy jó lenne a hűtőborda felragaszásra.

kaqkk007

Ja! Bocs nem jól értelmeztem a mondatot , én hővezető ragasztóra gondoltam , nem tudod a bordát csavarral rögzíteni ? Akkor elég lenne a hővezető paszta is .

Bicska

PC-knél meg száz helyen használják év(tized)ek óta a hővezetős ezüsttartalmú ragasztót. Előbb törik szét a szilícium  lapka csomószor, ha le akarod venni, minthogy elengedne. Mitől nem szimpatikus?

000000000

Nem az hogy nem szimpatikus kerestem itt Pécsen de nem találtam sehol. Ezért írtam ide .addig nem nyomtatók a géppel még nem tudom a lapot rendesen hüteni. Most cseréltem le a vezérlőt dvr8825 re . Most még intezivebb a melegedés . Multival kimértem és béállitottam a csavarral most 0.7 V megy a át rajta . Gyári beállítás 2 V volt de akkor a léptetőmotornak élég furcsa éles hangja volt . Most már nincs szépen dolgozik egy próba nyomtatást csináltam elsöre 0.05 mm en belül voltam a 10 mm kockán. Lehet hogy marok egy házat a vezérlő egységnek ahová fel tudom rakni a hütöket. Nem vagyok elektronikus szaki. Csak alap dolgokat tudok . Kinyomtatnám a dobozt müanyagbol is de nem tudom hogy a dvr8825 kibírja azt ha nyomtatók vele 12 órát hűtés nélkül.

Bicska

Értelek. Hát, mostanában én se vettem, de ha úgy érzed megfelel a céljaidnak szerintem számítástechnikai-, elektronikai boltokban és tán a media marktban is kapsz.

s7manbs8

Vágjál rá egy alu lapot csíkot hűtőbordának, az enyémen az  első gépemen, ahol IRF540 van FET, annak kell egy 1x5 centis alu csík, meg mikor totálba megy, és főleg nyáron, nagyon örül egy ventilátornak is, azóta nem panaszkodott.

Bicska

Amúgy most látom az extreme digitalban is van (ami van Pécsett), fel kell hívni őket, mert 3 néven is szerepel...melyik ragasztós, ami neked is jó.