Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Digitalizálás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:17

Előző téma - Következő téma

Szedlay Pál

Van erre lehetőség a Dentmill nevű programban( Delcam)
Azért találták ki, ha készítesz egyszerre 30 majdnem egyforma fogat a végén könnyebb legyen az azonosítása.

Szedlay Pál

Erről nem hallottam.
De ha már foltozni kell az régen rossz.
a folt információit a környezetéből vett információkkal  
találja ki. Én is próbáltam egy programot
Feltünően jól saccolta meg milyen lehet a felület.

000000000

Amikor mutattad, akkor is volt meg egy hasonlo muvelet. Nem mondom biztosan, sok dolog tortent azota. De olyasmire emlekszem, hogy a programon belul egy attetszo burkot hoztal letre a scannelt fog kore es utanna a program generalt hozza egy fogtot (lehet nem jo a megnevezes) es eltuntek a hianyos reszek. Erre ertettem, hogy befoltozza.

A dentalmill is STL-t fogad?

3vv2btrhv

Szedlay Pál

Erre a műveletre nem emlékszem.
Mi az a fogtot?
Igen stl-t.

000000000

fogto:t

Nem tudok mashogy ekezetet irni. Ket pottyot kepzeld oda a masodik O betu tetejere.

Szedlay Pál

Igen a Cad része valamekkorát kipótol.
Te tudsz kiemelkedő alaksajátosságot készíteni STL kiterjesztésre?

000000000

Ez az amitol agyremet kapok. (:

Megenni megeszi, de nem enged muveleteket letrehozni. Lefut a diagnosztizalo, de nem talal semmit.

Delcam behivja es egybol enged minden muveletet?
Azert ott a hatterben megnyitaskor gondolom erosen munkara van fogva az exchange... (:
Mondjuk azzal meg en sem probaltam konvertalni.

Milyen formatumot engedelyez meg?

D.Laci

Miért nem tudsz ékezetet írni???

Szedlay Pál

Nem tudom, mert nekem nincs,
Csak olvastam róla.

D.Laci

Rhibnóval szoktam az stl-t ponfelhővé alakitani majd ujra alkotom a testet.

3vv2btrhv

légyszives csinálj egy szupi oktato videót , ahogy szoktál magyar felirattal , nagyon aktuális a dolog szombaton lesz az elsö fizetös digitalizálásom és adigra jó lenne ha tudnám az STL modositani .

3vv2btrhv

Most nagyon hiányzik az eszterga , már csak egy alkatrész kellene , de azt csak drehálni lehet és kész a rézer mozgatom .

3vv2btrhv

Kimartam -jó lett jön majd kép .

3vv2btrhv

http://cnctar.hobbycnc.hu/HUNKA/els%f6-full%20motoros%20szkenel%e9sem-1.jpg" border=0>
finomitás most jön