Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

DC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:16

Előző téma - Következő téma

ukcge40u

Berúgattak ezek a piszkok... [#rinya]

000000000

Te nem csípsz engem....:))
Mivel még mindig nem értem, mi a konkrét
kérdésed, és mit szeretnél ráadásul 1 oldalon
hogy leírjak, inkább megyek aludni.
Az illetékeseknek további jó iszogatást,
illetve direkthajtást kívánok.
Mentem csicsikázni, pá Nektek!:)

ukcge40u

Azért nem árt, ha menetvágásnál fordulat is van, hogy legyen vágósebesség...
Nem akarok 3000-es fordulattal menetet vágni, de 400 körül már jó lenne...

bmejdz9nu

Várjuk a linket! Holnap is jó...
De tisztázzuk... Akkor semelyik cég nem gyárt szíjhajtással ma már gépét...(?)
Persze tudom valamikor réges-régen voltak ilyen gépek... de akkor még Tibor45 még Tibor15 volt :)

bmejdz9nu

A szaktudás olyan titkos, hogy ezt nem tudhatjuk meg :)
Csak azt, hogy mi nem jó... és eddig semmi nem volt jó... de szerencsére működik... szépen :)

bmejdz9nu

[#wave] szép álmokat és jó minőségű áttételezést, kis tehetetlenségű motorokkal:)

bmejdz9nu

bmejdz9nu

3000 és 400 is kell... pont ez az... és stabil nyomaték 400-nál... gondolom...

MoparMan

ettől tarok én is...
nevezzük át a topikot " rossz minden amit nem Tibor45 talált ki" -ra...

ukcge40u

Dehogynem.
Te most elbeszélsz mellettem?
Épp arra akartam rámutatni, hogy a szíjhajtás annyira pontatlan és bonyis (szerinted), hogy a mai napig gyártanak így gépeket.

Ezt iróniának hívják.[#hehe]

Én azt nem értem, hogy ha a nagy gépgyárak a mai napig használják a szíjhajtást (pontosabban bordásszíj), akkor te miért kapálózol annyira ellene?

besirkyjh

Abszolult igaza van a Tibornak #8829 ben , én ugy fogalmaztam volna hogy a kivánt felbontás és a gyorsulás határozza meg  az áttételt és a menet emelkedést  .

ukcge40u

bmejdz9nu

Mert mit talált ki? Te valami "bennfentes" infót tudsz?
Én pl. semmit... semmi újat... csak "koppintok"... lesem, hogy a "nagyok" mit és hogyan csinálnak...

MoparMan

hát ha már így ráhibáztál...
nincs konkrét kérdésem.
egyszerüen azt nehezményzem, hogy mindenre azt mondod, hogy rossz, de nem fejted ki a miérteket.
ebből az jön le, hogy te mindent tudsz, de nem osztod meg velünk.
Ez még érthető is ha mondjuk T-30 évet töltöttél a tudásanyag elsajátítására és nem akarod az orrunkra kötni, mondván szopjon mindenki harminc évet aki szervózni akar.
ez így rendben van.
ha nem akarsz mondani semmi, akkor ne mondj semmit...(ezt már egyszer mondtam, de már akkor sem értetted szerintem)

bmejdz9nu

Mit írjak?... mit írt Tibor amivel pontosan, szépen egyet értesz a gyakorlatban?
Nem írom le még egyszer... pl. Gyári gép 10-es em.(!) orsók... direkt hajtás és eladják...veszik... az erő legyen veled :)