Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

DC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:16

Előző téma - Következő téma

Farkas Ádám

Üdv mindenkinek, három hete folyamatos üzemben  használom a Péter A300-as vezérlőit mondhatom: REMEK!!!  
Feldobtam egy alulemezre és a 120W-os motorjaim meg sem melegítik.  

[#worship][#worship][#worship]  

http://cnctar.hobbycnc.hu/Adam/DSC00089.jpg" border=0>

bmejdz9nu

Azért ha szőrszálhasogató akarok lenni... :)

Ez azért nem az A300 pontosan hanem az X1... azaz a végleges A300 béta verziója.  
(Igaz a legutolsó változat ami már gyakorlatilag majdnem megegyezik) (ver. b2a)

Már csak egy WinPC-NC kellene és minden soproni "egyenruhában" lenne :)

000000000

Nade Péter remélem nem látta a fényképet, hogy soproni létedre Machal gyilkolod!

000000000

Farkas Ádám

még annyit, hogy nem tudom megzavarni, a motor vezetékek árnyékolva sincsenek, közbe járatok egy ütvefúrót, és plazmavágót, ja és megy a villanyborotvám is... de a gép csak mar.... jó nem vagyok elfogult, mert egy falúból vagyunk, az nem MACH hanem a windózom háttere :)

Farkas Ádám

a WinPC-NC azért maradt el sokáig, mert kinyírtam a laptopom, párhuzamos portjának 6,7-es lábát, és ott csak szabvány lábkiosztást lehet használni, ezért fanyalodtam rá a MACH-ra

bmejdz9nu

[#smile] És ami a lényeg saját magad raktad össze!
...még nem is láttam, és nem is kellett semmit sem mondanom, hogy mit hogyan... Ilyen egy hobbysta :)

Farkas Ádám

ami igaz az igaz rendes rajz sem volt hozzá úgy kellett az oroszoknak írnom...[#confused]

000000000

Persze... persze sejtem, hogy WinPc-vel megy és ez csak a képernyő kímélő.

bmejdz9nu

Hát az X1-es sajnos nem lett dokumentálva... ez volt benne a nehezítés azaz a logikai játék neked :)
Egyébként már a lengyel fórumon is fent van... http://www.google.hu/search?hl=hu&q=A300+LS7184&btnG=Keres%C3%A9s&meta=" TARGET=_fnew>Click...2.  ...

Farkas Ádám

ha a Péter jön hozzám természetesen előveszem a WinPC-NC-t (ismeritek a róka és golya mesét:)

3k74cecek

A porszivó motorral van néhány probléma:
1. Tibor45 infarktust fog kapni ha megtudja, hogy ilyet használsz. (ez minimum gondatlanságból elkövetett emberölés, de ezen figyelmeztetés után már szándékos.. [#vigyor5])
2. azok a motorok 20ezren feletti fordulatúak. Alacsony fordulaton túl nagy az áramfelvételük.
A legtöbb motornál az átszívott levegő mint hűtés erősen be van kalkulálva, így anélkül pillanatok alatt leég.
Ha pedig csökkentett feszről használod, akkor alig lesz teljesítménye. Továbbá nem folyamatos üzemre vannak tervezve.
Szóval nem egyszerű feladat azt mozgatásra  használni.

000000000

Szóval elfertőzted a netet (is)! jól van... ez nem bocsálytom meg![#smile]

bmejdz9nu

Ilyen a netfertőzés? [#smile]

Hát csak (egyenlőre?) egy "falubelit"... azaz még más nem csinálta meg...  
(Állítólag az oroszok...?)

Adám nálam járt (fizikálisan:) és meglátott 3db előző verziós X1-es panelt... és nekiadtam ingyen mert az már nekem nem kellettek nekem...  
Azaz valóban "haszonszerzés" céljából ... mert most igen sokat dolgozik a gépével és kiváncsi voltam egy tartós tesztre is...
Hátha észrevesz valami hibát ... ami felett "elsiklás" történt...

Megbocsájtásról és annak szükségességéről most idézhetnék a bibliából [#smile]

000000000

Egyébként szerintem a Gecko nem fog örülni,
ha megtudja ezt az A300-at. Ugyanis 98%-ban
koppintás jellege van a dolognak.:)