Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

DC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:16

Előző téma - Következő téma

svejk

A #2627 törlendő, normál M4-es az a menet..
(Köszönet egyújabbgépépítőnek)

bmejdz9nu

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270184855894&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123" TARGET=_fnew>Ez mire lenne jó... Ha valki lecsapja és nem mondja el bekapom :)

SanyoDenki DC szervo vez?

http://i2.ebayimg.com/01/i/000/bc/33/12bd_1.JPG" border=0>

ebalint

Szia Svejk!

Nyilvánosan is köszönet a fáradozásaidért.

Jótett helyébe jót várj!!!

Üdv, ebalint.

Szedlay Pál

Péter!

Nem találtam neked semmilyen infót.
Erre a google rengeteg választ ad de ez a típus nincs sehol. Próbáltam segíteni.
Sanyo Denki PY Servo System

bmejdz9nu

köszi én se... valami réebbi dolog lehet...

Egyújabbgépépítő

Véres verseny volt ezért az AC -ért. Nem is egyszerű AC szervót szerezni.

Szedlay Pál

Péter!

Írtam neked mail-t ha van időd olvasd el.

bmejdz9nu

Lehetetlen avagy értelmetlen...? De legalább tisztán látunk! Minek a fejfájás és pénz... ha ott a DC... Aki meg nem akar szénkefét cserélni max. 3000 óránként az nem, hogy Profi hanem valószinűleg egy gyár ahol sokezerszer ez már gond... a termelékenységben! Na de mi a földön maradunk... persze mint "technikai érdekességet" megjegyezzük.

Egyújabbgépépítő

Ok. Azért én szeretném megpróbálni ezt a fajta vezérlést is. Már csak a kihívás miatt is.

bmejdz9nu

ybm4ifb

svejk!!!

KÖSZÖNÖM ÉN IS!!!!!

Sokat dolgozhattál velük (Csomagolást elnézve)
Egyszer talán viszonozhatjuk mi is.

Köszi!!

ybm4ifb

svejk!!!

KÖSZÖNÖM ÉN IS!!!!!

Sokat dolgozhattál velük (Csomagolást elnézve)
Egyszer talán viszonozhatjuk mi is.

Köszi!!

bmejdz9nu

Hajrá!!! Számolj be majd róla... sajnos nekem az anyagi lehetőségeimet meghaladja az AC... a veszek valamit valahol, gyári "maradékot"... ahhoz meg nincs szaktudásom...

bmejdz9nu

EuroServo motort mindenki megkapta?... Nekem is meg van már... jónak néz ki...

svejk

Meg van a kolléga akinek az encoder nélküli jutott, kérem többen ne jelentkezzenek :)